Klasa: Overlord
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 9:15 am Varghgak
Nick: Varghgak
Postac: Varghgak (Znany jako Wojna)
Klasa: Overlord
Planowana profesja: Coz... Dominator?
Motywacja wstapienia do klanu: Prawo, porzadek, twarde zasady, nienawisc do jasnych i niesmiertelna legenda Karan Gurth od kiedy tylko pojawilem sie na swiecie.
Charakterystyka Postaci: Wedrowal dlugo, aby dowiedziec sie ze najlepiej czuje sie wsrod podobnych sobie. Niemal cale zycie spedzil na checi zjednoczenia rasy stworzonej przez wielkiego Paagrio. Pod koniec swojej walki odkryl tylko to ze czasy sie zmienily i nic nie przywroci sily Orkow. Jednak dzieki swoim staraniom wyklarowal sie obraz szamana gotowego wspomagac innych swoja Magia Ognia jezeli tylko charakter dowodcy bedzie wystarczajaco silny. Wierzy w Orki, ktore nie zapomnialy o Honorze i pomaga im jak tylko moze. W stosunku do Dzieci Paagrio ktore udowodnili swoja wartosc ma duzo wiekszy szacunek niz jakakolwiek inna osoba moglaby zdobyc. Jedyna rzecza jaka potrzebuje jest kodeks wobec ktorego wszyscy z klanu sie trzymaja.
Czego oczekuje: Prawa, mozliwosci rozwoju i wspolpracy.
Co moge sam wniesc: Lojalnosc wobec sojuszu i odwage w walce.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 10:36 pm
ZA
Wkoncu przestana mi truc tylek
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 7:50 pm
Bhuzgug tez ostatnio biega w avadonie
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum