Mefiso, moja profesja to Palus Knight. Mam zamiar zostac BladeDancerem. Chce do??czyc do waszego klanu, poniewaz wierze, ze z wasza pomoca jestem w stanie duzo osiagnac, aby nastepnie moc godnie reprezentowac wasz klan. Od klanu oczekuje pomocy w rozwijaniu mojej postaci,a w zamian obiecuje, ze bede klanowi oddawal wszystkie znalezione przeze mnie surowce oraz czesci ekwipunku, ktorych sam nie bede uzywal.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Sro Wrz 06, 2006 8:35 pm
Mefiso napisał/a:
Narazie mi jest smutno ale mysle ze mnie doloncze do was
Nie chcialbym byc w zaden sposob niegrzeczny ani nic w tym stylu, ale tak sie zastanawiam czy jest ci gdzies spieszno, ze piszesz takie rzeczy ? Nigdy nie popieralem ludzi na sile czepiajacych sie ortografi i pisowni, ale takie podanie to juz "lekka" przesada. Ludzie ktorzy cie osobiscie nie znaja, naprawde moga miec powazne watpliwosci, co do tego czy sam napisales sobie podanie rejestracyjne.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 1:16 am
poszukaj sobie innego klanu...
zegnamy, obnizony poziom rekrutacji nie oznacza, ze mamy przyjmowac do sojuszu debili.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum