- nick [najlepiej ircowy]: Sheva, irca nie używam.
- coś o sobie: Informatyk, gracz, hobby grafika, dial support.
- coś o swojej postaci:Female Kamael - Soul Breaker, planowana profesja - Soul Hound potem może Judicator, wziąłem się stąd, że sporo ludzi u nas gra na tym servie i mam kilku kumpli u was w klanie. To jest moja pierwsza i być może, nie ostatnia postać.
- motywacja wstąpienia do naszego sojuszu: Grać z ziomami, porozmawiać z ludzmi na luzie, grać grać grać - nie jestem fanatykiem, gram też w inne gry, a jak mi się już odechce to zanurzam się w hardware i software.
- czego oczekujesz: Miłej atmosfery, luzu, dobrej gry.
- co możesz sam wnieść: Mogę cyknąć nową grafikę na forum, wprowadzam miły nastrój, jestem dowciapny i wyluzowany ;D
Ja pragnę w większości współpracy, ale można ją wykorzystać w niszczeniu wrogów hehehe
Moja mała fantazja w photoshopie:
A tutaj normal:
Postać historii praktycznie nie ma bo jest młoda. Teraz już mam 49 krąg.
/Przepraszam jak postawiłem posta w złym miejscu
Ostatnio zmieniony przez Sheva Nie Lut 28, 2010 12:50 pm, w całości zmieniany 2 razy
Hehehe, kumple co grają to: Hypion, Vinither i Kylion, a siostry akurat nie mam
Gram ile mogę [farta mieć 4 braci nie? ktoś mówił o siostrze? ]
A pierdolnąć tak MEGA znaczy w jakim sensie? Cięta riposta czy pizgać po japie ile wlezie?
Ostatnio zmieniony przez Sheva Nie Lut 28, 2010 7:21 pm, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum