Witajcie Bracia. Chcialem zlozyc kandydature mojej postaci do Waszego klanu. Oto kilka informacji o mnie
Imie: Eldrindara
Klasa: Czarodziejka ludzka
Planowana profesja: Nekromanta
Charakterystyka postaci: Eldrindara jest mloda czarodziejka pochodzaca z Wysypy Glosow. W mlodosci jej dusza zostala opetana przez demona Behemotha, ktory wpoil zarodek zla do jej umyslu. Od tego czasu jej charakter jest bardzo mroczny, uzywa tylko czarnej magii oraz mistycznych mocy ktore przekazal jej Behemoth. Jednakze legenda, ktora opowiadal jej dziadek w mlodosci, mowi ze poprzez milosc oraz braterstwo mozna wypedzic zlego demona z jej ciala. Postanowila wiec przylaczyc sie do wedrowcow z klanu Karan Gurth aby moc przyjacielstwa oczyscila jej dusze z plugastw, ktore zostaly jej narzucone.
Motywacja wstapienia do klanu: Chec oczyszczenia swej duszy oraz zdobycie przyjaciol.
Oczekwiania: Kolezenstwo, dyscyplina, braterstwo, zgranie w bitwie, dobra zabawa.
Co moge wniesc: Oddanie w bitwie, lojalnosc, troche humoru.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Sob Sie 12, 2006 7:32 pm
Jej charakter jest "bardzo mroczny" i uzywa tylko czarnej magii a pomimo to przemierza swiat wzdluz i wszez, aby znalesc sobie przyjaciol bo dziadek jej powiedzial, ze jak ich sobie znajdzie to bedzie dobra
Jesli bede mogl zostac twoim przyjacielem to tez jestem ZA
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 2:41 pm
ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum