nick:Rymar
postac:Rymar
klasa:Dark Avenger
motywacja wstapienia do naszego klanu: Zawsze chcialem wstapic do klanu ktory jest dobrze zorganizowany i dowodzony.
krotka historia : Urodzilem sie w wiosce ludzi na Mowi?cej Wyspie, lecz zawsze czulem ze nie pasuje tutaj ,dlatego musze odejsc i znalezc dla siebie wlasciwe miejsce. Udalo mi sie przeslizgnac niezauwazony na statek plynacy na kontynent, choc zostalem zlapany udalo mi sie przekonac kapitana Mordela i wzamian za prace w charakterze majtka wysadzil mnie na kontynencie. Przez pewien czas blakalem sie sam ,az pewnego dnia spotkalem krasnoludke Biane ,ktora przygarnela mnie do swej grupy Zagubionych. Dlugo wedrowalem z nimi lecz po pewnym czasie uznalem ,ze nie chce byc dluzej "zagubionym" i pragne odnalezc sens dalszej egzystencji. Wlasnie wtedy odnalazlem prastara swiatynie Boga Mordu i tam odnalazlem cel swojego zycia czyli sluzbe Zlu. Odstraszala mnie jednak koncepcja chaosu w swej prostocie wydawala mi sie nie do przyjecia ,dlatego wlasnie szukalem dalej az dowiedzialem sie o waszym Bractwie ktore wykorzystuje domeny Zla ,ktore czynia je poteznym czyli bezwzgledne posluszenstwo i odanie dla sprawy. Zawsze tez ciagnelo mnie do wielkich batali i dlatego wlasnie postanowilem dolonczyc do tego wspanialego klanu z dluga tradycja. Stoje wienc przed wami i czekam na werdykt.
czego oczekujesz: Oczekuje wielu walk i wojen oraz poczucia wspolnoty ,ktora posiada cel i wytwale dazy do niego.
co mozesz sam wniesc: Zaangazowanie i wiernosc.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 1:16 am
ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Pon Wrz 11, 2006 11:05 am
hmm... decyzja pozytywna kjuz jest, ale jakos nie zdazylo mi sie, zebys do mnie cos w swiecie szepnal. z tego co sie orientuje Diva rowniez nie miala kontaktu z toba... moze juz czas, bys sie opkazal...
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum