klasa[najlepiej pe³nym zdaniem bo s± ro¿ne t³umaczenia]: DarkAvenger
planowana profesja: HellKnight
motywacja wst±pienia do naszego klanu:
-Chêæ szerzenia z³a
-Trafna polityka klanu
-Szanowany klan
-Chêæ wspólnej gry
krotka historia [ot taki dodatek sk±d siê wzi±³em itp.]:
(...)
-Wej¶æ.
<pojawia siê ciemna, tajemnicza postaæ>
-Czego chcesz Fal...?
-Tego co zawsze...<postaæ u¶miecha siê, teraz widaæ jej rysy, to cz³owiek>
Jasny elf wstaje oburzony
-Ilu jeszcze?!
-Dzisiaj piêciu, potem dam ci spokój.
-Wczoraj by³o trzech, tydzieñ temu sze¶ciu, czemu?!
-Bo jeste¶cie nic nieznacz±cym, g³upim narodem który s±dzi ¿e jak pomodli siê do drzewa to bêdzie ¶wiêty i nie¶miertelny. Niech modli siê do mnie, do ocalê im ¿ycie.
-Kpisz z Evy?
-Kpie z ciebie, durniu.
(...)
bardzo krótka – jak trzeba wiêcej to mówiæ
Czego oczekujesz:
-wspólnych wypraw
-ciekawych walk
-Przygód!
co mo¿esz sam wnie¶æ:
siebie ( humor, trochê do¶wiadczenia i inne rzeczy które „wyjd± w praniu” )
Kilka s³ów wyja¶nienia- Jestem wychowankiem klanu RubDub(potem GniewSyjonu), lecz gdy atmosfera w klanie robi³a siê coraz gorsza postanowi³em odej¶æ. Mor Gurth poleci³ mi Havel albo Haviael. Proszê o rozpatrzenie mego podania. Pozdrawiam.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Wto Paź 24, 2006 9:03 pm
hyh... napisze to po raz kolejny... 3 dni karencji podania na forum, ale z uwagi na czas wojny uwazam, ze mozna ta regule lekko nagiac... szukaj nas w grze...
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum