krotka historia: Jak wiecie jestem nekromanta i jak na nekromante przystalo krocze sciezka smierci. Bez wahania odbieram dusze glupcom ktorzy odwarza stanac na mojej drodze. Przez cale swoje zycie bylem samotnikiem, nie nalezalem do zadnej organizacji ale przyszedl czas na zmiany dlatego stoje przed Wami i oferuje swoja osobe.
czego oczekujesz: wielu bitew z dziecmi blekitu, dyscypliny oraz pomocy w razie potrzeby
co mozesz wniesc: pomocna dlon, troche humoru oraz moja magie w walce z wrogiem
Klasa: Rycerz Shilen
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 4:28 pm
Nom co¶ wiêcej o sobie no i mnie tez ciekawi jak zdoby³e¶ taki sprzet.
_________________ Bóg jest zawsze po stronie silniejszych batalionów!!!
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 4:43 pm
Hmm.. nie wiem jak dorobiles sie takiego sprzetu.. Masz tylko 52 poziom.. A juz SoV+4 i avadon.. Mozesz to wyjasnic? : ) Widywalam Cie w swiecie <kiedys chyba nawet mnie zarekomendowales XD> A nie boisz sie, ze zostaniesz ukarany za imie? Na razie sie jeszcze wstrzymuje. Zobaczymy jak odpowiesz na pytania : )
cos o sobie: Mam na imie Maciek. Mam 17 lat. Chodze do 1 liceum do klasy ekonomicznej. Przygode z l2 zaczalem 2 lata temu. W grze jestem prawie codziennie na 1-2h no chyba ze jest wojna to wtedy wiecej.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 6:30 pm
Imie kolegi?
ZA
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Jacek Piekara
Get Rich or Die Tryin'
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 13, 2007 9:18 pm
Nu to wszystko jasne : ) mam nadzieje ze prawdziwe :> Za : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum