"Duch mój znowu b³±ka³ siê po ¶wiecie. Czarna Ma³pa upad³a. Pozostali tylko Ci, w których nie podk³ada³em nadziei. Wiedzia³em, ¿e wreszcie musia³em podj±æ decyzje. O¿ywi³em, wiêc cia³o Potêpionego nekromanty. Arvael znów bêdzie kroczy³ po tym ¶wiecie Aden! Pierwsza decyzja ju¿ by³a juz za mn±, czas teraz na drug±. Przypomnia³em sobie o nich. Karan Gurth. Walczy³em zarówno przeciw nim jak i zaraz z nimi. Zarówno sojusznicy jak i wrogowie. Có¿ jak nie spróbuje to siê nie przekonam. Zatem opu¶ci³em karczmê i uda³em siê pod zamek Goddard."
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 11:49 am
Z ciekawo¶ci odczyta³ zwój teleportacji i po chwili by³ w Goddard. Pobieg³ pod zamkiem spodziewaj±c znale¼æ list przyjaciela. Po chwili poszukiwañ odnalaz³ i prêdko przeczyta³:
"Ja Arvael, potomek Arvalda, w³adca duszy Dananica pragnê wst±piæ w szeregi Mor Gurth pod dowództwo Divy i zwierzchnictwo Lotariona. Zarazem przyznaje siê do mych nie przemy¶lanych i pochopnych czynów, których po dzisiaj ¿a³uje. Jestem gotów sp³acaæ d³ug mojego przodka Arvalda. Ja Arvael nekromanta, który wst±pi³ w 61 kr±g wtajemniczenia mrocznej magii, uczeñ Hardina, by³y cz³onek Sengeren Yutsu.
Oto nizej sa dwie ryciny mej komnaty:
- pierwsza nieudana: http://img249.imageshack....00035sp2ne2.jpg
- oraz druga czytelniejsza: http://img405.imageshack....hot00035bb5.jpg ."
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 11:50 am
-No kurwa wreszcie mu siê w g³owie u³o¿y³o i dobr± decyzjê podj±³! - pomy¶la³ stary przyzywacz. Raduj±c siê niezmiernie z tego faktu postanowi³ zahaczyæ o tawernê "Pod Smoczym Zwisem" w Giran na ma³e piwko. By³by tak pewnie zapi³by siê na ¶mieræ gdyby w pewnej chwili nie zauwa¿y³ przez okno jakiej¶ znajomej sylwetki. Wyszed³ na rozbujanych nogach i pozna³ swego kumpla, nekromantê Arvaela.
- Siemasz! Czyta³em list - zawo³a³ Wer ¶miej±c siê.
- Jaki list?
- No ten list... ale niepowiedzia³e¶ tam nic o sobie. O tej ich urojonej drugiej rzeczywisto¶ci, która wed³ug nich istnieje oprócz ¶wiata Aden. Jaka¶ Ziemia czy co¶...
- No to......... zanotujesz.......? No dobra to mówiê:
_________________ Szla magiczka przez ogrodek, zobaczyla krokodyla, wszystkie gady wyzdychaly, a magiczka zyla
Rhol [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 12:28 pm
Có¿ za podpowiadanie Wer dostaje kape A ten co ¶ci±ga³ dwie Póki co przeciw. Tutaj chyba tylko dowództwo musi zadecydowaæ. My nic nie mamy do gadania. Je¶li mu wybacz± to bêdzie, je¶li nie to wiadomo.
normalnei by³bym przeciw ale pazury by³y majaza który okaza³ sie na koniec (Wsumie nie wiem czy to juz on czy jego brat) mega wiesniakiem a podanie ³adne, Weri Cie zna wiêc czemu nie. ZA
_________________ _________________________________________
"Don't fear the darkness. Fear what it hides."
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Mayaz faktycznie by³ przejaranym przyg³upem a jego pó¼niejszy klan nieudanym eksperymentem na który siê zgodzili¶my... có¿... tamto wydarzenie puszczam w niepamiêæ.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 4:27 pm
No có¿, mówi siê trudno i ¿yje siê dalej. Trudno mi to z siebie wydusiæ, ale bêdê ZA. Bior±c pod uwagê fakt, ¿e Mayaz okaza³ siê debilem a pazurki mo¿esz odpracowaæ... Jestem ZA.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: Skrytobójca
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 5:31 pm
Buahahahaha
Jak to mówi mądre porzekadło: Czas leczy rany!
edit: najlepsze było jak Arvael był u nas a Wy nie wiedzieliście że to Arvald Jak tylko zmieniał postać to odrazu nagonka całego KG, a jak znowu był Arvaelem to bił z wami w drużynach itd A teraz takie przebaczenie.... Ale mi się ta historia podoba
_________________ "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani"
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 6:54 pm
Darist napisał/a:
edit: najlepsze by³o jak Arvael by³ u nas a Wy nie wiedzieli¶cie ¿e to Arvald Jak tylko zmienia³ postaæ to odrazu nagonka ca³ego KG, a jak znowu by³ Arvaelem to bi³ z wami w dru¿ynach itd A teraz takie przebaczenie.... Ale mi siê ta historia podoba
to sie chyba nazywa robienie sojuszu w chuja i nie ma sie czym chwalic? :/
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
wszystkie moje postacie sa bezklanowe. jednak zal mi je skasowac ze wzgledu na czas, ktory na nie poswiecilem.
Cytat:
edit: najlepsze by³o jak Arvael by³ u nas a Wy nie wiedzieli¶cie ¿e to Arvald Jak tylko zmienia³ postaæ to odrazu nagonka ca³ego KG, a jak znowu by³ Arvaelem to bi³ z wami w dru¿ynach itd A teraz takie przebaczenie.... Ale mi siê ta historia podoba
to sie chyba nazywa robienie sojuszu w chuja i nie ma sie czym chwalic? :/
nie ja sie tym chwale. to kolejna rzecz, ktora odkreslilem jako nie przemyslana i pochopna. zreszta naprawde nie rozumiem czym tu jest sie chwalic...
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 8:09 pm
Stwierdzam, ze osoby z SY, ktore o tym wiedzialy robily reszte w chuja... Tyle ode mnie na ten temat, jesli chodzi o ciebie jestem nadal ZA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum