1. Imiê : Calcoranna
2. Rasa : Mroczna Elfitka
3. Profesja obecna i planowana : Obecna SH(Spellhowler) Planowana SS(StormScreamer)
4. Spr¿et jaki posiadasz (nie wymieniaj wszystkiego, okre¶l jego poziom + wymieñ nazwê broni) Sprzet... Nic... znaczy mam pozyczonego Homka.. ale dorobie sie.. mam duzo znajomych ktorzy mysle ze pomoga mi sie odbic..
5. Kr±g : 59
6. Czego oczekujesz od klanu : Oczekuje pomocy , wspólnych polowañ, wojen, by¶cie byli moimi braæmi przy zwyciêstwach ale i przy przegranych.
7. Co do niego wniesiesz? : Mogê wnie¶æ przede wszystkim siebie, Brata w walce i w cierpieniu oraz w triumfach…Oraz Pomocna dusze.
8. Dlaczego my? - Znam ten sojusz.. bylem ta postacia w nim i mi sie podobalo.. Nawet walczylem w 2 wojnach z Ejtinelem..
9. Znasz kogo¶ od nas? kogo? Hmmm duzo by wymieniac Bylem w tym sojuszu i znam wiekszosc..
10. By³e¶(a¶) wcze¶niej w jakim¶ klanie
? Jakim i czemu ju¿ nie jeste¶? Bylam w Bantach )rozpadli sie) Kiriltherndor(nie podobalo mi sie tam.. nie umialem sie wczuc w ta ich "rodzine") i MG (przerwe mialem temu juz nie jestem..)
11. Masz jakie¶ inne postacie, którymi grasz? W jakich s± klanach? Nie mam postaci juz i nie byly w zadnych klanach procz Thalack - rowniez MG
12. Ile dziennie grywasz w L2? Ile czas pozwoli.. wrecz codzien chyba ze mam jakas zla sytuacje rodzinna..
13. Numer gg (bêdzie sprawdzany) 7192525
14. Obowiazkowe zdjêcie ekranu z postaciami (link zrobiony na www.imageshack.us (Edytowa³a Shyn)
Screenu nie dam.. jest tam gola elfitka.. nie dam wam tej przyjemnosci .. ; mysle ze mozecie mi zaufac.. znacie mnie.. jak cos to niech rozz czy kto tam sprawdzi, albo dam jak juz bede miec set...
Pozdrawiam i dawajcie mi ZA:D
Nadal mam prawa na form jak co to kolejny + wiem o was wszystko ;p
Ostatnio zmieniony przez Calcoranna Nie Sty 21, 2007 9:11 pm, w całości zmieniany 1 raz
cu? hrhr i nie robmy z tegi Offtopa! to nie sa zarty xD
Poszedl bym do MG ale nie ma miejsca.. wiec Bede w GW w sumie to roznica tylko ch, bo sojusz ten sam
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Jacek Piekara
Get Rich or Die Tryin'
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 10:23 pm
Za:))) Co do Kalki nie mam zadnych watpliwosci ;] Tym bardziej ze byla juz w sojuszu:)
pamietam, ze byla taka osoba juz w kg,
nie slyszalem by przysparzala jakichs klopotow
Za
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 3:30 pm
ZA (nabija posta)
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum