Witam
Mój Nick to Driton.Mieszkam w Soko³owie i uczê siê w LO. Znajomi powiedzieli mi o L2 wiec zacz±³em grac. Gram na Allseronie poniewa¿ jest to najlepszy serwer L2.
Wiêc nazywam siê Driton.Jestem ³ucznikiem Assasinem.W przysz³o¶ci chcia³ bym zostac Phantom Rangerem po¼niej Ghost Sentinelem. Urodzilem siê w krainie mrocznych elfów.Moi rodzice nie byli zbyt dumni ze mnie poniewa¿ by³em zamkniety w sobie i nie obchodzilo mnie to co siê dzieje w oko³o mnie.Postanowilem pojsc w ¶lady mojego ojca i tez tak jak on zostac Assasinem lecz mam zamiar dalej siê rozwijac i s±dze ze ten sojusz bardzo mi w tym pomoze.Nie wiem co mogê wnie¶æ do klanu lecz mo¿ecie byæ pewni ze zawsze bêdê wierny i w razie wojny stane do walki i bêdê bronil honoru i godno¶ci ca³ego sojuszu.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 10:30 pm
Zachêcam do przyswojenia sobie tego tematu. Zapraszam do napisania ponownie, czego¶ d³u¿szego, co pozwoli nam lepiej Ciê poznaæ. Polecam te¿ przeczytanie kilku podañ z Archiwum podan sojuszu
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum