1. Elrith
2. Cz³owiek
3. Treasure Hunter
4. D - Cursed Maingauche
( obecny jest po¿yczony , sztylet od cz³onka Mor Gurth a zbroja od pewnej znajomej TH)
5. obecnie 53
6. Niczego poza dobr± atmosfer± i ciekaw± wspóln± gr±.
7. Powiew ¶wie¿ej krwi hrhr
8. Wszechpotny przekona³
9. Thorthas , a tak to tylko z sojuszu
10. Fenrir , opu¶ci³am w niemi³ych warunkach. Moge zdradziæ radzie i innym jak zyskaj± moje zaufanie
11. <Tylko dla szefostwa>
12.Ró¿nie czasami wcale , czasami kilka godzin
13. 8912158 (Tylko prosze nie podawaæ dalej nikomu bez pytania)
14. <Tylko dla szefostwa>
Wiesz , jak to jest , d³ugo bez ¿adnego odzewu ani nic. Ile mia³em czekaæ na niewiadomo co? Kilka dni bez odpowiedzi na forum itd. A tu przyszed³ do mnie szef, pogada³ , dogadali¶my siê ,wiêc wybór by³ prosty...
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
no sa 3 typy podan
1. takie ze od razu wiadomo czy przyjac
2. takie ze od razu wiadomo ze nie przyjac
3. takie co do ktorych zdania sa podzielone, wtedy obserwujemy zainteresowanie kandydata swoja kandydatura
Twoje bylo te 3 typu, czekalismy jak sie sytuacja rozwinie, nie odzywales sie, jakbym nie zobaczyl ze sie logujesz na nasze forum to bysmy o nim wogole zapomnieli
no ale dobrze ze trafiles do GM, wazne ze KG a nie co innego
jestem ZA
Klasa: Tytan/SH
Wysłany: Pon Lut 05, 2007 8:12 pm
Ano wezme
Shynka bedzie miala z kim pogadac bo takto nie moze sie znikim dogadac wszyscy ja bija i wrzucaja jej a takto bedzie miala siostrunie nawet podobna do niej,,,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum