Klasa: Slaaneshi
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 10:47 pm
Podanie jest do kitu. Pomimo wielu postow ze strony sojuszu Gortha niebardzo sie wypowiada nie wspominajac o rozwinieciu czesci motywacyjnej. Czy ja pamietam cie z godlem mindonu?
_________________ " Lock up your children,
shut all windows tight.
The Witch Elves are hunting
for victims tonight."
MeowMeow [Usunięty]
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 10:55 pm
Ojej, ale wy m¶ciwi jeste¶cie, Klucha chcia³by siê zmieniæ, a wy nawet nie dajecie mu szansy. Ot tak, bo takie jest wasze widzi mi siê.
Ja te¿ by³am w Mindonie i co? I nic.
Czy to tak trudno dac szanse? Gada³am z ta Kluch± i mimo to, ¿e mnie zabija³, jak tu kilka osób o tym wspomina³o to i tak jestem za, bo jest bardzo sympatyczny.
A podanie zawsze mo¿na poprawiæ, w sumie, widzia³±m gorsze i zostali przyjowani.
Pomy¶lcie nad tym.
Klasa: Szlachcic
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 12:46 am
Skoro zawsze mozna poprawic to niech poprawi bo to, co przedstawil nie wskazuje na to, ze mu zalezy. Przyjmowalismy gorsze ale i odrzucalismy lepsze...
Ciagle Przeciw.
_________________ Believe me when I tell you
Life will not break your heart
It will crush it
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 12:50 am
Nie chodzi o to, ze byl w Mindonie, ale o to co wydarzylo sie w owym czasie.
Z tego okresu mam z nim niemile wspomnienia. Nie byl sympatyczny, odzywal sie w sposob chamski i prostacki i nie widze zadnych, absolutnie zadnych podstaw by mu zaufac i dac szanse. Nie zechcialo mu sie nawet napisac sensownego podania.
PERMA PRZECIW.
shut all windows tight.
for victims tonight."
Ponoæ zmieniaj± siê wszyscy, co widac na przyk³adzie choæby Vanilii o którym mia³am jak najgorsz± opiniê a rozczarowa³am sie bardzo przyjemnie (bynajmniej jak do tej pory). Zupe³nie nie rozumiem z jakich przyczyn zabieraæ mu szansê na zmianê. Ihmo, do tej pory nie skrobn±³ ani jednego s³owa w dyskusji, która dotyczy jego a to ju¿ troche niedobrze ¶wiadczy o jego podejciu do ca³ej sprawy ubiegania siê o cz³okowstwo w Karan.
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
vog [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 1:36 am
Moim zdaniem Gortha szuka po prostu sojuszu ktory teraz ma wieksze wplywy... Dziwne ze wczesniej nie chcial odejsc z Eithelow i przylaczyc sie do jakiegos klanu... (?) Nadal PRZECIW... Ta osoba jakos nie wplywa na mnie pozytywnie.
sciema to polowa sukcesu meow wiesz ze ci9e kocham nieeeeeee ::*:*:*:*::*:*: jestes online na forum teraz dlategoz to pisze treraz :*:*:*: hajtams sie wiesz o tym bo ja wiems snikersssss bikersss muaa:* a tak to Gortha nie
Y : "ej, przeciez Ty jestes jeszcze w Thalionie to o czym my tu wogole rozmawiamy".
Ju¿ nie jestem.
vog :Moim zdaniem Gortha szuka po prostu sojuszu ktory teraz ma wieksze wplywy... Dziwne ze wczesniej nie chcial odejsc z Eithelow i przylaczyc sie do jakiegos klanu...
Nie szukam sojuszu z wp³ywami, chce byæ jednym z Was, bo wasze zasady i sposób bycia odpowiada mi najbardziej spo¶ród wszystkich klanów, sojuszy.
Jeste¶cie usposobieniem z³a, macie swoje zasady i ich przestrzegacie, co daje Waszemu klanowi dobr± reputacjê. To uwa¿am za Wasz sposób bycia, mo¿e siê mylê.
_________________ Szukocz i tylo.
MeowMeow [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 3:00 pm
Czepiasz siê, jeste¶ w sojuszu i sama powinna¶ dobrze o tym wiedzieæ.
Ka¿dy kto przechodzi do KG, przechodzi dlatego, ¿e tu jest jaki¶ regulamin, wymagania. W Mindonie nie by³o nic.
Isanne to akurat by³o g³upie "nie po robotach które wykonywa³e¶ dla eithel". E, no skoro by³ u nich, to chyba normalne, no chyba, ¿e Ty w KG bêd±c wyk³adasz na wszystko. Je¶li tak to wporz±dku, masz argument.
To chyba normalne, ¿e bêd±c u przeciwników, Gortha ma³y krasnal, s³abe SH, bo wtedy nas bi³, zrobi³ nam tyle krzywd za co go nienawidzimy i najlepiej to spaliliby¶my go na stosie. Ba, trzy razy nawet.
To ja mam jeszcze jedno pytanie. Jakie jest twoje zdanie na temat losowego spoila?
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 3:22 pm
Gortha, zrobil nam tyle samo krzywd, ile my jemu. Wiec glupia jest ta dyskusja o tym, jaki to on jest zly. Chce do nas przystac i to chyba cos oznacza. Poza tym.. Przypadek Xazzaxi- nie bedzie sie nam podobalo, zawsze mozna wywalic. Wiec.. Dlaczego nie dac mu sprobowac?
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 3:48 pm
Skoro jestesmy uosobieniem zla to dosc pozno odkryles w sobie ciemna strone mocy
Zoya : nie pytam ciebie, wiec badz laskawa nie odpowiadac za innych, a czepiam sie bo mam prawo.
shut all windows tight.
for victims tonight."
Zoya...jezeli KG kazalo by mi...np wejsc do baiuma, zeby przeszkodzic tym w zabiciu go przez Eithel, nie zrobilabym tego. Jezli sojusz mialby cos przeciwko, opuscilabym go, bo nie robie nic co jest ponizej mojej godnosci. Jezeli Gortha robil wszystko czego od niego rzadali, lacznie z ze tak powiem brudna robota to dlaczego po tym wszystkim ich opuszcza? Co takiego dokladnie sie stalo? - niech opowie, moze zmienie zdanie. Poki co nie ufam mu - ludzie z reguly nie zmieniaja sie w tak krotkim czasie...Moze sie myle, nie znam Gorthy zbyt dobrze...
Ale w koncu mam prawo wyrazic wlasne zdanie, czy¿ nie?
Nie wiem jak inni, ale dla klanu zrobiê co tylko bêdê móg³, i je¶li Lider tak mi nakaza³, widocznie musi byæ w tym jaki¶ sens, plus dla klanu, sojuszu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum