Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 6:21 pm
Y napisał/a:
do OG niech sie rozwija klanik ^^
A czy ja te¿ mam tu co¶ do powiedzenia? Przyst±pienie Gorthy do OG w tym momencie zakoñczy³oby siê katastrof±.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 6:42 pm
No przecie¿ mówiê o katastrofie, ¼le siê wyrazi³em?
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 8:42 pm
Bo jak napisz± podanie tutaj to maj± szansê trafiæ do mojego elitarnego 3-osobowego klanu.
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 9:28 pm
Ble, dolaczcie go juz i skonczcie tu spamowac xD
MeowMeow [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 11:33 pm
Hogar, bo mnie siê boj± ;>
Koniec offtopa. Kolejne posty nie na temat pójd± "papa". - Lee
Ostatnio zmieniony przez Lee Sro Lut 28, 2007 12:17 am, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum