Klasa: Kowal
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 1:33 pm Biana
Witajcie
Najpierw co¶ o mnie. Mój nick zarówno na tym forum jak i na ircu to DarthAndrew. Studiujê politologiê w Krakowie, lecz na sta³e mieszkam w O¶wiêcimiu. O L2 dowiedzia³em siê prawie równy rok temu od kolegi. On te¿ poleci³ mi Allseron jako najlepszy polski serwer i, jak siê okaza³o, mia³ racjê.
A teraz co¶ o mej postaci:
Mam na imiê Biana. Urodzi³am siê w Giran. Moi rodzice byli kowalami pracuj±cymi dla w³adców tego¿ miasta. Gardzi³am nimi w m³odo¶ci. Uwa¿a³am, ¿e staæ ich na wiêcej ni¿ podkuwanie koni. Teraz rozumiem, ¿e to co robili sprawia³o im satysfakcjê. Wtedy jednakowo¿ zdecydowa³am siê wyjechaæ do krainy swoich przodków by kultywowaæ najlepsze krasnoludzkie tradycje. Ku mojemu zdziwieniu przekona³am siê, i¿ ¿ycie w krasnoludzkiej wiosce tak naprawdê nie sprawia mi ¿adnej przyjemno¶ci, dlatego powróci³am do Giran by zaj±æ siê tym, co mi sprawia najwiêcej przyjemno¶ci - tworzeniem przedmiotów i handlem. Samotne ¿ycie jednak sprzykrzy³o mi siê, wiêc za³o¿y³am w³asn± gildiê, jednak rozpad³a siê ona do¶æ szybko, gdy¿ nie po¶wiêca³am za du¿o uwagi sprawom organizacyjnym. Wola³am handlowaæ. Stwierdzi³am, i¿ najlepszym wyj¶ciem bêdzie próba przy³±czenia siê do klanu, w którym bêdê mog³a spokojnie pracowaæ i rozwijaæ swoje zdolno¶ci. Z kolei ja mogê sojuszowi mogê zaoferowaæ sw± pracowito¶æ, pomys³owo¶æ, a je¶li bêdzie taka potrzeba to i waleczno¶æ.
Klasa: Rycerz Shillien
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 2:09 pm
zdjecie z komnaty.Dlaczego wybralas ten a nie inny klan...Bardzo krotkie to podanie..i nie zaiwra zbyt duzo.Zeby sie dostac do tego sojuszu trzeba na to zapracowaæ.Postaraj s ie bardziej
Klasa: Mroczny M¶ciciel
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 2:18 pm
LiNeerlay napisał/a:
zdjecie z komnaty.Dlaczego wybralas ten a nie inny klan...Bardzo krotkie to podanie..i nie zaiwra zbyt duzo.Zeby sie dostac do tego sojuszu trzeba na to zapracowaæ.Postaraj s ie bardziej
Taka sama opinia.
Nie mogê powiedzieæ przeciw,bo nie ma tutaj b³êdów,niedoróbek czy jakiego¶ ciep³ego piwa.
Ale tak krótko i ma³o namiêtnie.
_________________ I choæbym szed³ przez ciemn± doline z³a siê nie ulêkne,bo mam Damascusa +69.
Klasa: Rycerz Shillien
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 3:06 pm
tak samo przyda sie wiecej bufferow co nie oznacza ze powinien byc przyjmowany kazdy..,jezeli dopisze to co przewiduje regulamin rekrutacji to bede ZA.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: Kowal
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 4:14 pm
Zdjêcie komnaty dodane.
A dlaczego Karan Gurth? Jak ju¿ by³o wspomniane poszukujê klanu, który zapewni mi mo¿liwo¶æ rozwoju i spokojnej pracy. Karan Gurth cieszy siê opini± silnego sojuszu, wiêc by³by w stanie mi to zapewniæ. Mam te¿ w KG kilku znajomych, z którymi zawsze dobrze mi siê wspó³pracowa³o i handlowa³o. Na podstawie kontaktów z nimi wyrobi³em sobie dobre zdanie o Waszym sojuszu. G³ównie to zadecydowa³o o z³o¿eniu podania.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 4:22 pm
ZA, podanie nie za d³ugie ale na temat.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 10:11 pm
£ap mnie w grze.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum