Historia By³em w wielu klanach:NB,GM i ostatnio w Aldeonie czego ¿a³uje.Niedawno okradli mi konto i szukam wsparcia.
Dlaczego KG? By³em ju¿ w waszym sojuszu i bardzo mi siê tu podoba³o...
O sobie Prywatnie nazywam siê Marcin.Mam 17 lat i chodze do technikum elektrycznego<hihi>.Lubie sport,mmorpg i hip-hop.Aaa no i lubiê kox,kox,kox i jeszcze raz kox.
Zdjêcie z komnaty logowania:http://img107.imageshack.us/my.php?image=shot00010vh4.jpg
Klasa: Szlachcic
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 4:02 pm
Skoro bardzo Ci sie podobalo czemu odszedles?
Skoro byles to powinienes wiedziec, ze wsparcia finansowego nie dostaniesz raczej.
Skoro byles to pewnie wiesz, ze w KG nie tylko koks sie liczy?
Czerwona to nie jest miejsce dla takich ludzi jak Ty, przynajmniej wedlug mnie.
A dodatkowo nie podoba mi sie Twoja przeszlosc.
A jakby tego wszystkiego bylo malo, to jeszcze podanie zupelnie beznadziejne.
Wracaj do koksu gdziekolwiek indziej, byle nie u nas. PRZECIW.
_________________ Believe me when I tell you
Life will not break your heart
It will crush it
Jak dla mnie zwykly szpieg, do tego chce sprzet dostac i po kilkunastu dniach go juz pewnie nie zobaczymy. A podanie zupelny zlom, mogles sie chociaz wysilic, jakkolwiek. A panom od "koxu" juz podziekujemy. PRZECIW.
Ostatnio zmieniony przez MaaDmaN Pon Kwi 23, 2007 4:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: Slaaneshi
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 4:09 pm
Czemu odszedles skoro bylo tak fajnie?
Mam juz dosc pasozytów w ¶rodku KG i nie widzi mi sie przyjmowanie nowych. Nie jestesmy jakims cholernym Caritasem. A co do koxu - Koxiarzy tez mam dosc. Nic nie robia na wojnach i odchodza bo nie moga expic. Takim ludziom stanowcze nie.
Przemysl wiec czy bedziesz ktoras z tych osob i odpowiedz na interesujace mnie pytanie. Probuj dalej lub odejdz w pokoju.
_________________ " Lock up your children,
shut all windows tight.
The Witch Elves are hunting
for victims tonight."
No trudno jak tam sobie uwa¿acie...A tak po za tym to Nothus to ty jeste¶ beznadziejny a do tego twierdzisz ¿e BD niema szans z DA: nie wiem czy siê ¶miaæ czy p³akaæ...Raczej p³akaæ nie bêdê.
Patrz Nothus, nie dosc, ze jestes beznadziejny to jeszcze (jak Ty wogole smiesz:P) twierdzisz, ze BD nie ma szans z DA. Dopiekl Ci do zywego, przeciez sie kompromitujesz w ten sposob i cale KG no nie moge, heheheh;'D Sama argumentacja powala na kolana, "a do tego twierdzisz, ze bd nie ma szans z DA", "a do tego"- oj na dlugo ten tekst zapamietam. Zamknij ktos z dowodztwa ten temat bo to po prostu smiech na sali...
Klasa: Tytan/SH
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 6:10 pm
PRZECIW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a dlaczego zgadnij....
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 6:49 pm
Przeciw, chyba ¿e przedstawisz za¶wiadczenie od psychiatry o niskiej szkodliwo¶ci.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum