Witam
Nazywam sie Amiridaru(wczesniej Amidamaru) jestem mrocznym nozownikiem (Abyss walker),mam nadzieje ze ktos mnie choc troche zna i poprze moje podanie. Mam 65 krag sprzet jaki posiadam to set tuniki Avadon, duale stormy i troche gotowki. Czekam na zwrot z klanu Ayan Moore rzeczy w ktorych do nich dolaczylem. Wiec na serwerze gram od okolo roku , z czego 9 miesiecy bylem w klanie Ayan Moore, odeszlem poniewaz nie spodobala mi sie ich nowa polityka i brak jakichkolwiek wojen. Jestem graczem doswiadczonym, mam sporo postacji na dosc wyskoich kregach z czego zadna nie jest w klanie. Do klanu moge wniesc swoja pomoc i raczej tyle. Lubie wojny i walke, chce dolaczyc do was poniewaz po rozpadzie sojuszu Ut nie mam co liczyc na walki. Po wyjsciu z klanu zastanawialem sie nad samotnym zabijaniem Reneith i spolka ale sam wiele nie zdzialam.
Amiridaru jest mrocznym elfem co odrazu sugeruje ze nie jest on mily ani "fajny", jest dosc zaczepny i czesto zwady z innymi koncza sie pojedynkiem lub zabojstwem. Probowal zyc jak zabojca niestety nie jest to mozliwe w tym swiecie. Nigdy nie uciekal z pola walki nawet gdy byl sam lub wrog mial kilkakrotna przewage, posiwecal sie i odwracal uwage wroga aby inni jego przyjaciele mogi wyjsc bezpiecznie z walki podczas odwrotu. Czasem gdy nikt nie ma ochoty walczyc sam patroluje tereny i atakuje o wiele silniejszych wrogow.
W rl mam 16 lat chodzze jeszcze do gimnazjum, oceny mam bardzo dobre i wybieram sie do liceum o profilu mat- fiz lub na grafike komp. Mieszkam w dosc malym miescie Gidle.
Klasa: Rycerz Shillien
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 2:26 pm
Przecietne to podanie nawet bardzo ale z tej przyczyny ze sie znamy<tyle ze tej akurat postaci mojej nie kojarzysz>moge byc przychylna ...podaj zdjecie z komnaty
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 5:27 pm
Wybacz, ¿e zapytam... ale czym ty chcesz walczyæ na wojnie?
PS. Wrzuæ fotke z komnaty.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Motci - Sps 57 brak sprzetu, brak klanu
Targon - WS 49 brak sprzetu, brak klanu , robi sski
Asedill - prawie jak EE - 35
Voltha- Prawie jak desto- 31
Amid- przyszly SH - 29
Armandiel - pora¿ka ;]
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 8:15 pm
Mówiê o sprzêcie, chyba nie chcesz zabijaæ sztyleciarzem w secie avadona robe i z dual stormami?
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum