Witajcie. Nazywam siê Rizzer, jestem nekromant± 73 krêgu. Du¿o osób pewnie mnie ju¿ zna... niektórzy z lepszej, niektrórzy z gorszej strony. Bra³em udzia³ w wszystkich wojnach.. tak z pocz±tku bra³em udzia³ w bitwach po stronie Rengou, jednak pó¼niej trafi³em na prawid³ow± stronê. Do¶wiadczenie... du¿e nie ukrywaj±c jestem nekromant±, który ma najwiêcej pvp na tym ¶wiecie. Co mogê wnie¶æ do klanu, hm... napewno zawsze staram siê pomoc cz³onkom gildii w problemach w grze i z gr± (party na silenosach itp.). Posiadam tak¿e du¿e do¶wiadczenie w robieniu RB.. tym zajmowalem siê w Ayan Moore- wspania³ym klanie w którym by³em. Planowana profesja... Soul Taker.. d³ugo siê z tym mêczê hrhr. Co oczekuje od klanu- tego samego co sam wniosê. Wracaj±c do wojen.. du¿o siê bijê, czêsto siê bijê i mam nadziejê, ¿e nie bêdê sprawiaæ problemów. Na znajomych z KG nie bêdê siê powo³ywaæ, jak sami bêd± chcieli co¶ powiedzieæ to na pewno to zrobi±. Co do realnego ¶wiata... mam na imiê Robert mam 16 lat i w³a¶nie koñczê gimnazjum. Serdecznie pozdrawiam!
Rizz
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 8:27 pm
Rizzer napisał/a:
Do¶wiadczenie... du¿e nie ukrywaj±c jestem nekromant±, który ma najwiêcej pvp na tym ¶wiecie.
Przera¿ê Ciê, s± osoby maj±ce ok 2.5k pvp
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 8:58 pm
Je¶li bêdzie to nie bêdzie. Nie bêdê siê bawi³ w niañkê.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
<inny g³os zza swiatow> nie glosuje bo nie moja sprawa ale do Werionda. Wiesz bardzo Cie szanuje i polubilem od czasu przy³±czenia do KG ale jakbym przy rekrutacji powycina³ forum allseronu i twoje teksty bezposrednio do mnie na mirc XD
_________________ _________________________________________
"Don't fear the darkness. Fear what it hides."
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
<konto na forum zosta³o zablokowane nie wiem czemu>
Turendall: B±d¼my bardziej klimatycznie.. jaka wcze¶niejsza postaæ? hrhr
Lee: Wiem, ¿e s± osoby, które maj± wiêcej pvp. ale jak wsponia³ Torres chodzi³o mi o nekro.
Xardus: Hehe, staram siê problemów nie staraæ.. Proszê: http://img82.imageshack.u...hot00184pd0.jpg (tamte ostatnie 3 postacie zosta³y zrobione jak by³y ostre skurcze)
Weriond: Tak jak mówi³em, ludzie siê zmieniaj±..
kaos: Tak to moja stara postaæ.. ale ¿ebym czatowa³ pod miastem to ja ju¿ nie pamiêtam, hrhr. Wiem... pewnie zaraz zapytasz o bana, ale sprawa zosta³a wyja¶niona i jestem z wami.
hmm a Nastion/Keriah nie maja wiecej pvp od ciebie? jesli by brac jeszcze pod uwage suby to jeszcze pare osob by doszlo... ale to taki maly offtop
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nastion- 500 co¶
Keriah- no niewiem, ale mniej ma
Isen subow nie wliczam hyhy, o mainach mowa. Ale ten temat ma zadecydowaæ, czy dostane sie do KG, a nie kto ma wiêcej pvp hrhr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum