W rl jestem Zielony , 15 lat. Uwielbiam graæ w nogê oraz L2, lubiê s³uchaæ dobr± muzê. . Wybaczcie, ale je¿eli chodzi o historiê postaci....nie umiem naprawdê pisaæ. Dlaczego chcê do was wst±piæ? Poniewa¿ jak s³yszê KG to czuje potêgê,respekt oraz uwa¿am , ¿e nie bêdê siê u was nudziæ. Szukam dobrej zabawy,atmosfery i oby rzadko pomocy. Je¿eli nadarzy siê wojna nie bêdê jej unikaæ. Zachowuje klimat, ale bez przesady. Poprzedni klan - AyanMoore. Zosta³em wydalony z niego przez nie celow± nieobecno¶æ. Siad³o mi l2 nie mia³em od kogo za³atwiæ a o ¶ci±ganiu mog³em zapomnieæ. Na szczê¶cie po oko³o miesi±cu kolega po¿yczy³ mi i zalogowa³em siê ,ale ju¿ bez klanu... Komnata- http://img255.imageshack....hot00078zo5.jpg Druga postaæ - Gonaz 30 kowal jest nieudan± prób± zarobku w tym celu go stworzy³em.
Pzdr
_________________ ''Dobrze jest byæ w domu.
Dobrze jest s³yszeæ wicher Doliny Lodowego Wichru, czuæ jego orze¼wiaj±ce uk±szenia, jakby przypominaj±ce, ¿e ¿yjê.''-Drizzt Do'Urden
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Tez mialem okazje rozmawiac w grze i mialem pozytywne wrazenie.
Ale podanie to napisane na odwal sie. Tym samym wstrzymuje sie az napiszesz lepsze podanie.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum