<inny g³os zza swiatow> nie glosuje bo nie moja sprawa ale do Werionda. Wiesz bardzo Cie szanuje i polubilem od czasu przy³±czenia do KG ale jakbym przy rekrutacji powycina³ forum allseronu i twoje teksty bezposrednio do mnie na mirc XD
jako dowód, ¿e umie walczyæ, powinna Wam wystarczyæ ilo¶æ jego SP.. 56 milionów na 73 krêgu.. ja 30 nie mia³am
Co do pvp na nekro, Serge ma wiêcej od Ciebie. Pytanie tylko, ile zrobi³ jako ST..
Keriah ma oko³o 400, Nastion 500? chyba kolegów zabija³ na fiolecie, jak siê przed raidami bili.. [cz. niech udowodni, przegra³ ka¿dy duel ze mn±..] Swoj± drog± mam niewiele mniej od Ciebie, 786.
Nie zmienia to jednak skromnego faktu, ¿e kolejna walcz±ca osoba wiele mo¿e u nas zdzia³aæ. Niech widz±, ze dawne UT nie pozosta³o obojêtne, i ¿e s± osoby które siê nie podda³y ^^
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 12:16 pm
rizzer masz kare na klan? czy nie masz? to istotne pytanie.. bo widzac w/w posty mogliby cie dodac juz teraz wlodarze klanu... pewnie juz slinotok na mysl o mordowaniu masz... wiec niech odpowiedzialny powie tak/nie i zamknie temat.... a jesli tak molestuj o dolaczenie :p
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Klasa: Tancerz ostrzy/Magus
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 6:06 am
...
A co to gmów obchodzi, ¿e bi³ bez klanu? Jego sprawa, ¿e zaczêli te¿ go biæ na 4% jak widze popisy Kenjiro to a¿ siê nó¿ wkieszeni otwiera. Ja zauwa¿y³em, ¿e od niego ostatnio tylko kg dostaje bany.
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum