Klasa: SoulTaker/SwordSinger
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 3:13 pm Erona - Podanie
Nick : Erona
Profesja : Nekromanta
Planowana Profesja : Soul Taker
Historia postaci :
Erona Urodzi³a siê w bogatej kupieckiej rodzinie na Wyspie G³osów.W wieku 5 lat odkryto u niej magiczne zdolno¶ci co przyczyni³o sie do krzszta³towania jej w tym kierunku.Praktykowa³a swe zdolno¶ci na róznych zwierzetach takich jak króliki czy wilki, a¿ pewnego dnia niejaki wojownik weszed³ jej w droge a ona nieznajac swego prawdziwego potencja³u u¶mierci³a go.Mimo i¿ nieudowodniono jej tego zosta³a wygnana ze swej rodzimej wioski i wyruszy³a w ¶wiat.W krótkim czasie poch³ania³a coraz to wieksza ilo¶æ zdolno¶ci a¿ postanowi³a pod±¿aæ ¶cie¿ka Nekromanty.I oto nadeszed³ ten dzieñ pozna³a tajniki Nekromancji i zdecydowa³a i¿ czas rozejrzeæ sie za nowa rodzin± ktorej bedzie pomocna.
Co¶ o sobie :
Hmm Na imiê mam Tomek, uczeñ Technikum Informatycznego,Hobby m.in Capoeira oraz wiele zagadnieñ zwiazanych z Informatyka np Programowanie.
Czego oczekuje :
Dobrego Towarzystwa oraz walki pod sztandarem KG
Co moge wnie¶æ :
Wniose nie tylko swa skromna osobe, ale równie¿ chêæ do pomocy innym sojusznikom i wspieranie ich w ka¿dym tego s³owa znaczeniu
Co mnie zmotywowa³o aby wstapiæ w wasze szeregi :
G³ównie jest to chêæ walki, której jak mi wiadomo niebrakuje tutaj, pozatym szukam dobrego towarzystwa,a poniewa¿ szanuje KG my¶le ¿e jest to najbardziej odpowiedni wybór
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 3:29 pm
znam kolesia od innej postaci.. mianowicie tego glada ze zdjecia..
czesto bywa w swiecie
wielokrotnie gadalismy - sciezka nekrusa w jego wykonaniu to moja zasluga ^^
a tak powaznie to ZA
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Choc Elaiden ma racje <zastanawia sie jak mocno Calc zleje Ela jak to przeczyta> to jestem sklonny byc za. Dwa pytania: czemu dales sie namowic na rezygnacje z gladiatora?
Czemu kobieta?
_________________ ''Dobrze jest byæ w domu.
Dobrze jest s³yszeæ wicher Doliny Lodowego Wichru, czuæ jego orze¼wiaj±ce uk±szenia, jakby przypominaj±ce, ¿e ¿yjê.''-Drizzt Do'Urden
Klasa: SoulTaker/SwordSinger
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 9:20 pm
A wiêc tak Po pierwsze od gladiatora najwidoczniej oczekiwa³em odrobine za du¿o, oraz niemam kasy na sprzet(mo¿e kiedy¶ jeszcze dam mu szanse), a dlaczego kobieta otó¿ chcia³em sprawdziæ jak to jest pograæ ¿eñska postaci±
Choc Elaiden ma racje <zastanawia sie jak mocno Calc zleje Ela jak to przeczyta> to jestem sklonny byc za. Dwa pytania: czemu dales sie namowic na rezygnacje z gladiatora?
Czemu kobieta?
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum