Zbierzmy lepiej KG, UT, Duchy, Mindon, Runedar, Eithel, Rengou i ka¿dy wiêkszy licz±cy siê klanik i wypierdalajmy z tego serwera na inn± gre, na inny serwer. Osi±gneli¶my tu ju¿ niemal¿e wszystko co mo¿na, powy¿ej tej lini le¿± ju¿ tylko bany . Rozz to trafnie uj±³, gra tu mia³a sens kiedy nie by³o widaæ jej koñca, ale teraz ju¿ jest, i to namacalny, albo ban albo 78, sprzêt S i poka¿e siê napis game over bo nic innego nie mo¿na tu robiæ, a ju¿ napewno nie walczyæ , do dobra mo¿na klimaciæ z potionem pod pomnikiem w Giran, ale jak wspomnia³em kiedy¶ nigdy za bardzo nie wiedzia³em o co cho w tym . Pomy¶lcie co za³ó¿my 200-300 ludzi online walcz±cych pod jedn± bander±, ca³e wspólne dowództwo maj±ce do¶wiadczenie z 2-3 lat gry mog³o by osi±gn±æ, kto by nam fikno³??
Ja bym proponowa³ przej±æ kontrole nad globalem
1 sojusz na jeden serwer w zupe³no¶ci wystarczy xD
Zróbmy rewolucje duchy do kg! damy wam Oren za drobn± pomoc
_________________ ''Dobrze jest byæ w domu.
Dobrze jest s³yszeæ wicher Doliny Lodowego Wichru, czuæ jego orze¼wiaj±ce uk±szenia, jakby przypominaj±ce, ¿e ¿yjê.''-Drizzt Do'Urden
Szkoda mi tylko tych, co dotneli Allseron za gruuube pieni±dze
Po za tym, takie przej¶cie "ca³ym Alkiem" na inny serwer by³o by ca³kiem ciekawym do¶wiadczeniem ^^
bezsensu jest siê przenosiæ z jednego serwa l2 na drugi... jak ju¿ siê wynie¶æ to na sta³e, zmieniæ gre i nigdy nie patrzeæ wstecz co siê bêdzie dzia³o na allku.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Jedyny MMORPG zaraz obok UO o tak nieograniczonym i swobodnym PvP to w³a¶nie Tibia.To ,¿e graj± w ni± ca³e zastêpy rzucaj±cych krzes³ami w matki gówniarzy jest wprawdzie prawd± (darmowo¶æ robi swoje) ,ale je¶li umiesz dobrze dobieraæ ¶rodowisko i towarzystwo ,w którym siê obracasz mo¿esz bez trudu obej¶æ ich szerokim ³ukiem.
Gra³em w to rok (tak ,tak - zlinczujcie mnie:P) i naprawde nie narzekam na spêdzony tam czas.
jesli juz przenosic sie to poczekac na premiere warhammer online i tam isc... tylko ze w gre wchodzilby JEDYNIE global (nigdy juz nie wybralbym darmowego nieoficjalnego serwera jakiejs gry...) co wiaze sie z koniecznoscia placenia abonamentu a jak wiadomo nie wszyscy by sie na to zgodzili
ja L2 mam szczerze dosyc, nawet jak teraz mam bana jakos nie odliczam nerwowo dni do jego konca
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
jesli juz przenosic sie to poczekac na premiere warhammer online i tam isc... tylko ze w gre wchodzilby JEDYNIE global (nigdy juz nie wybralbym darmowego nieoficjalnego serwera jakiejs gry...) co wiaze sie z koniecznoscia placenia abonamentu a jak wiadomo nie wszyscy by sie na to zgodzili
To te¿ jest pomys³...
rzuciæ siê na wrogów hord± Greenskinów...
CHOPP!
PS.
Gdyby¶my (jako spo³eczno¶æ allseronu) przeci±gnêli na offa z 200 osób i do tego do jednej frakcji... mo¿na by nie¼le ownowaæ
Ja sam mam zamiar zacz±æ gre w WH online jak tylko wyjdzie ,je¶li nie na sta³e to chocia¿ spróbowaæ.
MMORPG z PvP frakcyjnym s± jednak troche zubo¿a³e pod tym wzglêdem ,trzeba przyznaæ.No i nie liczy³bym na solidarno¶æ frakcyjn± bo pewnie ka¿dy z nas ma totalnie inne upodobania.
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 10:04 pm
W 2Moons chyba jeszcze nie da sie zagrac, choc gra wydaje sie byc bardzo ciekawa i krwista => "No mercy for the weak, no pity for the dying, no tears for the slain" (¯adnej lito¶ci dla s³abych, ¿adnej lito¶ci dla umieraj±cych, ¿adnych ³ez dla zabijanych).
Ja na 2moons bank ide, bo gralem troche w to na becie i powiem, ze cud miod malina, ale wh online brzmi lepiej
Tyle, ze jak szukamy czegos ambitnego to ambitne rpg wymagajace myslenia jesli chodzi o mechanike skonczyly sie na fallout tactics, 2moons jest banalnie proste, wybajerowane i full of pvp
Ale nawet noob moze zabic koxa bo jest lepszy, po prostu lepiej gra;)
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
Na dniach bedzie angielskie. No WH online najlepiej sie zapowiada, ale 2moons oprocz tego ze darmowe, to rzeczywiscie dynamiczne, no i podoba mi sie przede wszystkim to, ze koles duzo silniejsza postacia moze dostac w dupe bo nie umie walczyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum