-Jestem ¶wie¿o upieczonym maturzyst±, który szuka ciekawego zajêcia, ¿eby wype³niæ najd³u¿sze wakacje jego ¿ycia. A tak na serio to jestem ekscentrycznym antykleryka³em z niecodziennym poczuciem humoru. S³ucham muzyki z gatunku tych "cie¿kich", lubiê ksi±¿ki fantasy i fabularne RPG (juz wiem, ¿e na Allku tego nie znajdê).
-Drirch jest Spellhowlerem z wypaczonym spojrzeniem na ¶wiat - na tê jego czê¶æ, która jest po niew³a¶ciwej stronie nuka. Czerpie przyjemno¶æ z obserwowania, jak huraganowe wiatry rozrywaj± jego przeciwników. Jest przy tym jak na maga przysta³o, opanowany. Ma ch³odny, analityczny i chory umys³.
-Poniewa¿ gram magiem, chcê wykorzystaæ jego pe³ny potencja³ i podszkoliæ siê w pvp (bo szczerze to na razie jestem co najwy¿ej zó³todziobem), wiêc szukam klanu wojennego (sam kox nie wystarczy do zrealizowania siê ), a powiedziano mi, ¿e je¶li chcê byæ "tym z³ym" i czêsto siê biæ to nie mogê wybraæ lepiej ni¿ KG. Poza tym podobno macie do¶æ nietypowy system zdobywania sprzêtu, gdzie premiowane s± osoby, które mog± same siê o siebie zatroszczyæ, a ja nie lubiê byæ niañczony.
-Oczekujê sporej ilo¶ci walk przede wszystkim, bo szczerze mówi±c sam kox jest dla mnie nudny jak flaki z olejem (nie przymierzaj±c), a z tego co s³ysza³em, je¶li jest na serwie jaki¶ konflikt to prawie na pewno KG jest po jednej ze stron barykady ¯eby nie by³o, nie jestem trouble maker'em. Póki nie bêdzie wydane polecenie, nie zacznê mordowaæ.
-Mogê wnie¶æ zawsze chêtnego do pomocy i znukowania kogo¶ na smieræ maga
czyli mlody buntownik z bogatego domu sluchajacy pseudostanistycznych utworow, lubiacy wszystko co czarne i bron boze nie powiem dzien dobry tej milej staruszce dzien dobry bo jestem zuy!
Jak jeszcze powiesz, ze lubisz wino to za osobowosc Cie dolacza ;]
_________________ Nie bierz ¿ycia na serio i tak nie wyjdziesz z niego ¿ywy
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 3:18 pm Re: Drirch
Drirch napisał/a:
-Drirch
-Jestem ¶wie¿o upieczonym maturzyst±, który szuka ciekawego zajêcia, ¿eby wype³niæ najd³u¿sze wakacje jego ¿ycia. A tak na serio to jestem ekscentrycznym antykleryka³em z niecodziennym poczuciem humoru. S³ucham muzyki z gatunku tych "cie¿kich", lubiê ksi±¿ki fantasy i fabularne RPG (juz wiem, ¿e na Allku tego nie znajdê).
-Drirch jest Spellhowlerem z wypaczonym spojrzeniem na ¶wiat - na tê jego czê¶æ, która jest po niew³a¶ciwej stronie nuka. Czerpie przyjemno¶æ z obserwowania, jak huraganowe wiatry rozrywaj± jego przeciwników. Jest przy tym jak na maga przysta³o, opanowany. Ma ch³odny, analityczny i chory umys³.
-Poniewa¿ gram magiem, chcê wykorzystaæ jego pe³ny potencja³ i podszkoliæ siê w pvp ([b]bo szczerze to na razie jestem co najwy¿ej zó³todziobem[b]), wiêc szukam klanu [i]wojennego[i] (sam kox nie wystarczy do zrealizowania siê ), a powiedziano mi, ¿e je¶li chcê byæ "tym z³ym" i czêsto siê biæ to nie mogê wybraæ lepiej ni¿ KG. Poza tym podobno macie do¶æ nietypowy system zdobywania sprzêtu, gdzie premiowane s± osoby, które mog± same siê o siebie zatroszczyæ, a ja nie lubiê byæ niañczony.
-Oczekujê sporej ilo¶ci walk przede wszystkim, bo szczerze mówi±c sam kox jest dla mnie nudny jak flaki z olejem (nie przymierzaj±c), a z tego co s³ysza³em, je¶li jest na serwie jaki¶ konflikt to prawie na pewno KG jest po jednej ze stron barykady ¯eby nie by³o, nie jestem trouble maker'em. Póki nie bêdzie wydane polecenie, nie zacznê mordowaæ.
-Mogê wnie¶æ zawsze chêtnego do pomocy i znukowania kogo¶ na smieræ maga
czyli mlody buntownik z bogatego domu sluchajacy pseudostanistycznych utworow, lubiacy wszystko co czarne i bron boze nie powiem dzien dobry tej milej staruszce dzien dobry bo jestem zuy!
Jak jeszcze powiesz, ze lubisz wino to za osobowosc Cie dolacza ;]
Co¶ w tym jest choæ zapomnia³e¶ dodaæ, ¿e wino musi byæ do 4z³
Niech bêdzie ZA, choæ chêtniej przywitam kogo¶ z codziennym poczuciem humoru, bo z tym niecodziennym to co drugi kandydat
Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 5:21 pm
Podanie szczerze powiedziawszy chujowe, ale masz moje poparcie za motywacjê. W koñcu wszyscy jeste¶my pokoleniem Jana Paw³a II, wiêc powinni¶my sobie pomagaæ, co nie ?
Aeranthir napisał/a:
Jakbym czytal opis siebie.
Ech, chyba siê jednak trochê zagalopowa³em z tym poparciem, ale có¿ s³owo siê rzek³o.
Co¶ w tym jest choæ zapomnia³e¶ dodaæ, ¿e wino musi byæ do 4z³
racja, ale zalozylem, ze jak ktos jest ekstcentryczna osoba, a do tego sluchajaca ciezkich brzmien to bardzo prawdopodobne, a wrecz codziennie spotykane, ze bedzie o takie wina pila
_________________ Nie bierz ¿ycia na serio i tak nie wyjdziesz z niego ¿ywy
Podanie szczerze powiedziawszy chujowe, ale masz moje poparcie za motywacjê. W koñcu wszyscy jeste¶my pokoleniem Jana Paw³a II, wiêc powinni¶my sobie pomagaæ, co nie ?
Aeranthir napisał/a:
Jakbym czytal opis siebie.
Ech, chyba siê jednak trochê zagalopowa³em z tym poparciem, ale có¿ s³owo siê rzek³o.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Cze 02, 2007 11:24 am
Pytanko: Jeste¶ znajomym Vicraena?
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 1:12 am
Zg³o¶ siê w ¶rodê do Roghara.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum