Postaæ - Synleen
Nick na ircu - kocimietka
Wiek - 70
Profesja - Nekromantka
Planowana profesja - SoulTaker, planowana subklasa - Shillen Elder - chyba, ze cos mi sie odwidzi, w co watpie.
Cos o mojej postaci,
Zaczelam swoja przygode poznajac pewnego mrocznego elfa, ktory pomimo swojej antypatii do swiata otaczajacego nauczal mnie i kierowal mna na dalszej drodze zycia. Rozmilowalam sie w przelewaniu krwi innych i obralam czarna sciezke magii. Wiele czasu spedzilam szukajac odpowiednich towarzyszy boju, lecz tylko paru zasluzylo na moje zaufanie. Moj los polaczylam z roznymi istotami, pewne znienawidzilam a inne imponuja mi swoja zadza mordu. W swym istnieniu daze do odnalezenia dusz mi pokrewnych, ktore odpowiedza na me wezwanie o pomoc i w ktorych imieniu bede mogla z przyjemnoscia stanac do walki.
Cos o mnie,
Mam na imie Asia, mam 19 lat, mieszkam w Warszawie. W tym roku zdalam mature i ogolnie pracuje. Jednym z wielu moich zainteresowan sa gry cRPG, przez 4 lata gralam w Ultime Online, na serwerze Clair's Lair. Nie tak dawno temu, jeden z moich znajomych wciagnal mnie w swiat L2, dokladniej Allseronu. Swoja postacia by³am juz w GothicSlayers z sojuszu Arawn. Lecz po krotkiej, aczkolwiek burzliwej znajomosci z liderem sojuszu, odeszlam. Powodem byl brak organizacji klanu, mala liczba osob z ktorymi mozna by isc na wyprawe i ogromne tchorzowstwo lidera.
Sprzet - zlozylam sobie sama SoMa i jestem w trakcie radosnego tworzenia DC. Po odejsciu z GS oddalam im reszte sprzetu. Narazie biegam w pozyczonym Doomie, a od czasu do czasu znajomy pozycza mi lepszy sprzet i wtedy moge koksac z klasa.
Czemu Karan?
Mam dwoje znajomych w klanie. Przez ca³y okres mojej gry zauwazylam, ze jest to sojusz, ktory potrafi sie zorganizowac, jest rzeczowy i posiada reguly, czyli wszystkie cechy, ktore sa najwazniejsze dla mnie. A oczekuje, tego zapewne, co kazdy gracz - dobrej zabawy i duzej ilosci pvp. Jezeli to mozliwe chcialabym aspirowac do MG.
no to dorzuc swoja fotke z reala ^^ -moze jeszcze topless?
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Jacek Piekara
Get Rich or Die Tryin'
Ostatnio zmieniony przez Lee Sob Cze 09, 2007 9:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 9:44 pm
Nie mam nic przeciwko, ZA. Zobaczymy jeszcze jakie zdanie ma reszta.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
ej no, nie musi byc topless, w ostatecznosci mozesz byc ubrana ^^
to jak ?
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 1:11 am
Hm, ma³e pytanie, co to za przyjaciele w MG? Ju¿ ja im dam... a chcia³em Cie do KG.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum