- Zare, 63 kr±g
- ¦wie¿o upieczony maturzysta, operator gitary i basu, lubiê czosnek (dziwny punkt)
- Tancerz Ostrzy. Wychodzi z za³o¿enia, ze czasy masowej eksterminacji Jasnych to przesz³o¶æ
Nale¿y siê ³±czyæ w celu budowania potêgi i walczyæ o utrzymanie ciê¿ko zdobytej pozycji.
Bractwo uwa¿a za ¶wiêto¶æ i nigdy nie dzia³a na jego niekorzy¶æ. Trochê odpychaj±cy i butny.
Sanktuarium opu¶ci³ z powodu postêpuj±cego rozk³adu bractwa. W Folcradzie nie zagrza³
miejsca, bo miejsce to nie by³o dla niego. Za dobrzy to kompanii <u¶miecha sie brzydko>
- Wojna, wyprawy, wspólne dzia³anie.
- Moje ostrza i tañce. Nastêpny, który pomo¿e realizowaæ plany i aspiracje bractwa.
Sprzêt: Niebieski Wilk, duale po¿yczone, bizu C i D.
Trochê ¼le siê wyrazi³em. Masowej... Nie bêdê biega³, jak to by³o do niedawna, po rynku i czepia³ sie ka¿dego jasnego. Ogólnie zaszczepiono nam PRZESADNA nienawi¶æ do szyszkojadów. Zare nie lubi tak na prawdê nikogo, oprócz starych kompanów... No, ale wszystko mo¿e siê zmieniæ
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Czekam wiêc na zakoñczenie glosowania. Je¶li kogo¶ nie przekona³em...z chêci± zrobiê co¶, co zmieni ten stan rzeczy. Nie ukrywam, ¿e zale¿y mi na waszym bractwie, a i do¶æ mam tu³ania siê samopas. Je¶li tak bardzo zale¿y wam na krwi Szyszkowej (która obc± te¿ mi nie jest)...Nie trudno wraca siê do dawnych przyzwyczajeñ Czego sie nie robi dla ZA
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 10:18 pm
1. Twój REALNY stosunek do PvP.
2. Patrz wyj¿ej.
3. Stawiennictwo na wyprawach i CS.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Niestety musze prosic o zawieszenie mojej rekrutacji. Nie bedzie mnie jakis czas w swiecie, a i teraz zjawiam sie nieczesto. Byc moze to przejsciowe, ale nie ma co tego rozwlekac.
Prosze o usuniecie mojego tematu.
Pozdrawiam i przepraszam za zawracanie glowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum