Wiadomo ze nie dzwoni sie do kogos kogo sie nie lubi.
A ze o 3? Kto by tam spal o takiej godzinie.
Opcja zablokuj w telefonie tez do czegos sluzy, a jak nie ma to ustawic osobisty dzwonek.
Przynajmniej dzial odpowiedni.
Chcia³am siê po¿egnaæ. Odchodzê z KG. Zreszt±, i tak skoñczy³am z L2 na Alku.
Moje dane teleadresowe zosta³y skasowane. Kontakt do mnie maj± Linka, Xor, Leander, Rozz. Mo¿e jeszcze kiedy¶ spotkamy siê na jakim¶ zlocie. Ktokolwiek ma do mnie numer telefonu, jest proszony o nie dawanie tego numeru innym. Osoby spoza wymienionych s± proszone o nie dzwonienie, zw³aszcza Far.
Wolê w inny sposób akcentowanie "lubienia" kogo¶, Rozz.
Dajcie znaæ, jak bêdzie jaki¶ zlot, chêtnie wpadnê, i narozrabiam Pozdrowionka dla Thorcika i Lota
Ahangro Aluve. Mam nadziejê, ze powiedzie ci siê w ¿yciu dalej lepiej ni¿ powiod³o ci sie tutaj na Allku. Mam jednak do Ciebie wielki ¿al, ¿al o co¶ co powiedzia³a¶ byæ moze w z³o¶ci a byc mo¿e z rozpêdu wczoraj kiedy jeszcze by³a¶ Ahangr± z SY. W taki sposób krzywdzisz innych ,którzy na to nie zas³u¿yli. Pa.
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Ale¿ mi siê bardzo dobrze w ¿yciu powodzi. A Alek to tylko gra, tym siê w ogóle nie przejmujê. Za to tak, dopiek³o mnie do ¿ywego to co zrobili gracze, zw³aszcza Far. I bêdê nazywaæ idiot± ka¿dego kto nie umie powiedzieæ "przepraszam, ¼le zrobi³em" tylko jeszcze siê wyk³óca, ¿e to ¿art, kiepski bo kiepski, ale ¿art (argumentacja Fara). Tak, uwa¿am, ¿e to przejaw idiotyzmu i gówniarstwa, i po prostu nie chcê graæ z takimi lud¼mi. Powiedzia³am wam o mojej sytuacji zdrowotnej, nie dlatego, ¿eby ¿aliæ siê, ¿eby¶cie mi wspó³czuli, bo nie chcê wspó³czucia. Chcê wam tylko u¶wiadomiæ, ¿e "niewinne ¿arty" mog± siê skoñczyæ tragicznie dla innych. Minimum kultury w takiej sytuacji wymaga³oby przeprosin.
Sit, ale¿ te wszystkie gorzkie s³owa wypowiedzia³am ja, nie moja postaæ. Wiêc po co to tutaj mieszaæ, Ahangrê ze mn±. I powiedzia³am to co my¶lê, nie pod wp³ywem ¿adnej z³o¶ci.
EOT, trzymajcie siê ciep³o, i do zobaczenia na jakim¶ zlocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum