Wysłany: Czw Sie 02, 2007 10:18 pm Podanie o przyjecie do klanu
Witajcie. Zwie sie Wangart i jestem klerykiem na 33 kregu (wiem ze min.poziom to 40 ale bardzo chce wstapic w wasze szeregi). W wasze szeregi chce wstapic, poniewaz slyszalem o waszym klanie, ze umiecie wspolpracowac ze soba, walczyc oraz pomagac sobie nawzajem. Wiem ze jestescie tez walecznym klanem.
Do waszego klanu moge wniesc troche humoru, wspolpracy z mojej strony, pomocy jak bedzie to tylko mozliwe.
Od waszego klanu oczekuje rowniez pomocy jak to i w sytuacji finansowej jak i w sytuacji zyciowej w swiecie alseronu.
Byle juz w jednym klanie. Klan nazywa sie WilczeDusze(liderem jest Sinsirka). Odszedlem z niego,poniewaz nie byl on za bardzo przyjacielski.Mialem tez nie dawno przykra sytuacje iz obrabowano mnie w czasie gdy spalem:( zabrano mi caly dobytek:( wiec nie jestem ani z sprzetem ani z adena:( U nikogo nie mam dlugow ani zatargow:)
To chyba wszystko o mojej postaci:) jakby jakies pytanie ktos mial to mozna mnie znalesc w swiecie allseronu(w Giran na rynku).
Pozdrawiam.
Wangart.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 3:10 am Re: Podanie o przyjecie do klanu
Wangart napisał/a:
Odszedlem z niego,poniewaz nie byl on za bardzo przyjacielski.
Dla mnie bomba, KG jest przyjacieskie!
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Klasa: SH
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 6:44 am
Je¿eli naprawdê Ci zale¿y na KG, to dobij powiedzmy do 45 krêgu i napisz jeszcze raz porz±dne podanie.
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 9:00 am
Dobij ten 40, zrób profesjê planowan± i odezwij siê mo¿e prywatnie do Thorthasa, niech poagda z Tob± w grze bo moim zdaniem je¶li mia³by¶ gdzie¶ i¶æ to do Gwardii Mroku.
I je¶li Ciê okradziono kiedy spa³e¶ (nie rozumiem do koñca...) to zmieñ sobie lepiej has³o na konto.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pią Sie 03, 2007 12:56 pm
Tak, jeste¶my zajebi¶cie przyjacielscy, szczególnie jak siê wkurzê.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum