Klasa: Mroczny M¶ciciel
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 12:08 pm Korthor
Podanie wysy³am w imieniu Korthora,jako ¿e on nie mo¿e co¶ siê doprosiæ dostêpu do forum,a bardzo mu siê do KG ¶pieszy,dzisiaj w morde Rengou zacz±³ biæ nawet
Korthor Du Sorr Podanie do Bractwa Czaszka Karan Gurth
-Korthor w grze jak i na ircu
-Tejak'aar Bracia i Siostry. Przy narodzeniu matka daæ mi imie Korthor. Moja niemóc przestaæ s³yszeæ zew ognia wiêc musieæ wyruszyc w ¶wiat. Niemóc ja te¿ znie¶æ tego ¿e nedzni ludzie i elfy zabijac cz³onków nasza rodzina oraz nietraktowaæ ich z szacunkiem. Wiele lat podró¿owaæ przez ¶wiat aby poznaæ ich taktyka walki oraz s³abo¶cia. Walczyc ja z rózniastymi stworami i widzieæ wiele dziwna rzecz. Pewnego razu nawet spotkac dziwne czerwone stworzenie z p³onacy miecz co zwaæ sie podobno demon...do teraz czasem boleæ mnie po tym g³owa i s³yszeæ moja dziwne g³osy..Poznaæ ja wiele dziwna osoba. Tarus - cz³ek co jednak k³ania siê przed Urukami i podziwia ich oraz brata naszego AraThera co to w wielu chwilach wspomaga³ mnie swoim ciezkim ramieniem. Teraz gdy od wiele lat moja byæ samotny dosyæ ju¿ mieæ wedrowania , szukaæ ja rodzina i dom. Miêdzy Wasza znale¼æ ja Ojca mego Urghura którego przed laty utracic. Teraz gdy znaæ go bardziej pragn±c byæ tak jak on Nisczycielem coby mocniej ³omotowaæ s³aba ludzia i bronic nasza kobieta!!!! £OMOT!!!!!
Tak zacze³a sie moja przygoda w Ghah Angath, by³em tak rok czasu przestrzega³em ich zasad oda³em im ca³o i dusze lecz gdy przysz³o mi bronic honory przed obrazami jednego z bratow okaza³ao sie ze zasady sa dla wybranych jedny moga je jawnie ³amac a inni nawet jak to zobacza nie moga sie domagac kary winc sam wykona³em egzekucie nie ³amiac ich zasad. lecz to i tak ja mia³em byc ukarany. gdy zobaczy³em s³abosc mego wodza. gdy dawniej jego Ogien by³ wielkii teraz wygas³ ni potrafi³ sam podjac decyzja musia³ szukac rad u obcych to wielce wpienic Korthor po wielka k³utnia Korthor odszed³ z jego dobytek na ktory charowa³ rok czasu. Wodz wielce z³y ze Korthor odchodzic ni tak jak un chca³, winc Korthora oczerni³ przed swiat, bracmi i sojusznikami omotac ich umys³y k³amstwami tak jak i bogow ok³ama³ zem ja pare dni byc w bractwo i odszed³ z ich dobytek wiel zem tygodni walczy³ zeby odzyskac zbroja a gdy Bogowie dowiedzieli sie wszystkiego nakazali im odac zbroja w ³apa Korthor lecz on byc na tyle <postrzyma³ sie od wypowiedzenia sz³ow> nuu.. ze odmawali wykonania polecenia bogow. Teraz Kortor byc wolna ³apa wojowac bede z nim jak tego beda chceli z mym dawnym bractwem jak i z sanktuarium co w sprawa miedzy mna a exsul sie wtracaja jam niszcyciel Korthor Du Sorr <szarzujacy ³om> syn Urghura Eleganta weterana Horda bede walczyc bo do tego Paagro nas stworzyc ! £OMOT!
-Korthor od m³odego Orak podziwac Czaszka i jej Mroczna Potêga tu powinen trafic na poczatku lecz los ni chca³ widocznie, pozna³em wielu z was miec nadziej poznac jeszcze wincej czaszkowcow
-czego oczekiwac Korthor hrrr to byc dobre pytanie <drapie sie po czaszce>
wie ze na klimat w klan jak i sojusz ni ma co liczyc lecz w druzyna jak byc choc troche go by³o bym sie cieszy³, dobr materialnych mi nie trza jestem uzbrojaony po zeby
-co moge dac <zerka po zebranych > wielki £OMOT odanie w wlace, pomoc w wyprawach
Sam niewiem co jeszcze moge dodac jak kto mia³ by pytania odpowiem Korthor niema zadnych tajemnic
cos o mnie hehe "Monhegan"
mam na imie Jarek. Mam 22 lata <niestety>. Moja mania to warhammer rpg <wydanie ksi±¿kowe 1 i 2 edycia> no i Allseron hm co moge o sobie powiedziec jestem aspo³eczny i agrsywny jak moj Korthor <jak trzeba> hehe. z muzy metal rock troche techno wiem wiem dobry mix. Mieszczka w szczecinie hm reszta to raczej w pranu wyjdzie
dziekuje i do zobaczyska w swiecie [/b]
_________________ I choæbym szed³ przez ciemn± doline z³a siê nie ulêkne,bo mam Damascusa +69.
Klasa: Tytan/SH
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 12:41 pm
ja bede za bo ma³o jest dobrych Tytanów tak jak SPocony ale pamietajcie i zapamietajcie ze prawdziwy Tytan jest tylko ONE and ONLY !!! SPOCONY !!!!! ^^
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Korthor byc zaszczycony ze tak wielu z was jest za <wypo³ klate > Korthor moze wlczyc nawet i teraz przeci Naszym ! worga tak samo uczestniczyc w walce o zamek £Omot!!
<u¶miechnê³a sie> Korcik powodzenia pod herbem czaszki.
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum