Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 10:34 pm Tirka - podanie
Witam wszystkich na wstêpie i ostrzegam, ¿e nienawidzê pisaæ podañ i nigdy nie wychodz± one zbyt dobrze.
Zacznê mo¿e od tego jakie klany uda³o mi siê ju¿ odwiedziæ : Jezioro dusz, Endeavour, Alsophis, Czarna ma³pa, Shinsou ( mój w³asny klan, rozpad³ siê ¶mierci± naturalna ), Bractwo Feniksa.
Trochê tego jest, na d³u¿ej uda³o mi siê zagrzaæ miejsce tylko w Shinsou i Jeziorze.
Dlaczego KG? Podobno jeste¶cie do¶æ zorganizowani. Podoba mi siê równie¿ system maj±tkowy, chocia¿ mam ¶rednie pojêcie jak on dok³adnie dzia³a.
Oczekujê mo¿liwo¶ci sk³adania- do³±czania siê do dobrze dobranych dru¿yn.
Nie mo¿no¶æ powy¿szego sprawia³a w wiêkszo¶ci przypadków i¿ moja kariera w danym klanie siê koñczy³a.
Od siebie mogê wnie¶æ :
- Pomocn± d³oñ.
- Poczucie humoru ( dogryzam ludziom przez co co najmniej 1 na 10 mnie szczerze nienawidzi )
- Chêæ udzia³u w wojnach.
Parê suchych informacji :
Klasa : Dominator / Warlock
Sprzêt : G³ównie B grade.
Historiê postaci mogê do³±czyæ jutro je¶li komu¶ bêdzie specjalnie zale¿a³o.
Na ew. pytania postaram siê odpowiedzieæ w miarê jak najszybciej.
(Zachêcam do pytañ byle nie zbyt osobistych bo nie le¿y w mojej naturze publikowanie informacji o sobie. )
I ja jestem za choc jestem prawie na 100% pewien ze nie zagrzeje dlugo miejsca w KG, znajac oczywiscie ta osobe kilka lat chyba to juz tyle wczesniej z JD gdzie tez bylem.
Klasa: Slaaneshi
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 1:59 pm
Przeciw. Moja nieufac taka osoba, ktora tak czesto zmieniac klan. Podanie mnie nie przekonalo. Dla mnie wyglada to tak : " czesc, bylem/am w wielu klanach ale zawsze cos nie pasowalo, obyscie byli w miare sensowni, nie zadawajcie zbyt wielu pytan bo bywam niemily/a".
_________________ " Lock up your children,
shut all windows tight.
The Witch Elves are hunting
for victims tonight."
taa... niektorzy pisza zmiana klanow jak by to bylo co tydzien wchodzw wychodze nastepny... Znam Tirke znana lubiana osoba wielki + za klasy zreszta to co bylo minelo liczy sie raczej teraz i to co bedzie a z Ol bedzie ciekawie tez zmienialem klany i co ? nico xD
Nie lubiê pisaæ o sobie bo to jak postrzegamy siebie a to jak postrzegaj± nas inni to dwa kompletnie ró¿ne wyobra¿enia.
Co mogê o sobie napisaæ : Jestem osob± dosyæ upart±, czasem jak osio³. Je¶li mam jaki¶ cel to z determinacj± do niego d±¿ê. Je¶li mam przekonanie o s³uszno¶ci swoich racji potrafiê ich broniæ bez wzglêdu na koszta ( co kosztowa³o mnie kiedy¶ banana ).
Lubiê siê po¶miaæ , niestety czasem cudzym kosztem. Chocia¿ mam pewne granice dobrego smaku, których nie przekraczam.
Po pó³nocy zaczynam czêsto paplaæ bez wiêkszego sensu.
Mam zero tolerancji dla chamstwa i wulgaryzmów.
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 7:39 pm
a bo ja wiem... nie lubie konkurencji :p
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 8:48 pm
Za, g³ównie za klasê postaci, jednak¿e kojarzê Twoj± osobê z gry i.. dlaczego by nie?
Jednak¿e w wypadku sk³adania dru¿yn -> dominatorem mo¿esz mieæ problemy, warlockiem mniejsze gdy¿ to dobry DD. Je¶li natomiast chodzi o party wojenne to jako Dominator zawsze mo¿esz liczyæ na miejsce w jakiejkolwiek. Wiêc zastanów siê jakie s± Twoje potrzeby w kwestii dru¿yn.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum