<trach!! wbila sie strzala z listem w drzwi siedziby KaranGurth>
XXV.IX.Pory umierania przyrody
Powitaæ zwe sie Treberg z totemu Duda-Mara Chwa³aaa!!!
Pisze do was z prosba o dolaczenie Treberga do bractwa MorGuruth.
Jestem Niszczycielem w s³uzbie Boga Paagrio,posiadam 63 krag wtajemniczenia .
Mo¿e napisac cos o Treberg, a wiec dawno dawno temu ja sie urodzic zylem sobie spokojnie
w wiosce chyba tak o ile pamietam .Pewnego Dnia wyruszam z ojciec na polowanie,tropilismy zwierzyne cale dwa dni.Nastala noc ojciec rozpalil ognisko i zasnol ,ja nie moglem .Caly czas cos slyszalem w dziczy, nagle uslyszlem glosny szelest musialo to byc cos duzego ,zerwalem sie chwycilem dzide i pobieglem za tym czyms ,byla to duzaa samica dzika har har duzy dzik duzo jedzenie yy no i biegne
z tym dzikiem chwycilem mocno wlocznie rzucilem i traach! dostala prosto w glowe
bylem zadowolony z mojego polowania ,ale nagle spostrzeglem ze nie widze ogniska zaczelem
wêszyc nie czulem ojca ,bieglem ile sil dal mi Paagrio lecz nie moglem odnalezc drogi .
Wrócilem po ¶ladach krwi ktore mialem na bucie , wypatroszylem i wyci±gnolem najlepsze kawa³ki dzika. Polalem morska woda i zawinelem w plutno zarzucilem na plecy i wyruszylem .Wêdrowalem bardzo dlugo az dotarlem do wodospadu przeprawilem sie wedrowalem jeszcze jakis czas i dotarlem do portowego miasta Rune i tu zaczela sie moja przygoda .
<trach !! wbila sie druga strzala z listem>
O swiecie astralnym
-nick ircowy Treberg taki sam w grze jak widac w liscie
-Mam na imie Hubert mam 15 lat uprawiam czynnie sport lubie dobry filmy,kobiety(jestem wolny )z gry jak i z reala znam Astaweza (s±siad )
to by bylo chyba na tyle.
Chce do was dolaczyc z powodu Astaweza duzo u niego siedze i widze ze jestescie bardzo fajni, podoba tez mi sie wojna lubie niszczyc (hyhy) wniose do was pomocna dlon i duzy miecz.Mysle ze to wszystko czekam na wasze posty i pozdrawiam.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum