Co¶ o swojej postaci: a wiec jest to niszczyciel...ma maly krag(69) z tytulu osobistego upodobania do pvp(walk)...wiecie sami ze na c4 destro duzo nie zrobi tym bardziej na mass pvp..z tego tez tytulu duzo % poszlo w niepamiec
Klan:chce wstapic do MG bo do KG to raczej jeszcze za slaby jestem
Klany(by³e): Braterstwo Stali(by³o w KG) nie jestem w nim bo sie posypalo z powodu odejscia ppl z klanu orazy ayanmoore z ktorego odszedlem gdyz odszedlem z allseronu...mialem przerwe okolo miesiaca...moze poltora chcialem spowrotem tam wrocic lecz jednak jest 40/40 i nie moge tam wrocic wiec postanowilem dojsc do jednego z klanowKG bo gdzie indziej moglem dojsc...
Dlaczego MG: poniewaz raz nie cierpie szyszek hrhr(szczegolnie sps'ow) po 2 od zawsze walcze z eithel/duchy/setkel/regnou a wiem ze kg z nimi walczy po 3 zawsze wspolpracowalem kg (mowilem gdzie wrog jak bylem w innym klanie itp itd) po 4 znam troche niektorych ludzi z KG np Kodurn
Cos o sobie: jestem 15-latkiem gram w l2 od 3 lat;] w l2 spedzam od 3 godzin do calego dnia odkad wroce ze szkoly wylaczajac pon i czwartki gdyz mam treningi wracam na chate o 20:30 jestem bardzo doswiadczonym graczem wiem jak walczyc itp itd mialem praktycznie kazda psotac(wiekszosc na c3:P) kumple nazywaja mnie encyklopedia od l2...hrhr co do zycia prywatnego ucze sie w gimnazjum jak sie kazdy domysla....lubie sport(trenuje karate kyokushinkai) muzyke(wszystko co wpada w ucho od techno po HH(oczywiscie poza disco polo itp...bez przesady)) l2 czasem jakies piwko lub cos jestem porywczy nerwowy ogolnie jak sie wkurzam klne itp itd....ale wiem kiedy mam sie zamknac znam swoje miejsce i nie trzeba mi 2 razy powtarzac jednego nie powoduje tez bezmyslnych konfliktow.....mowia mi V(dlaczego...dluga historia)
To chyba tyle jesli ktos chce sie dowiedziec czegokolwiek wiecej prosze pytac odpowiem na wszystkie pytania;]
P.S. nie jestem osoba klimatowa odrazu mowie:PP
aaa no i posiadam gs'a z fokusem dooma seta lancei bizu badziewna C i 1 kolczyk B(bop oraz bizu przepadla gdy odszedlem z serwa wszystko dalem koelga....dlatego tera w A lataja:PP)
[quote="Nantel"
A to podanie to ledwo przeczyta³em, chyba pisa³e¶ je w 5 minut. PRZECIW[/quote]
ja moje podanie w mniej
ZA... a dlaczego? Nie bede najmlodszy w sojuszu . To ze slucha tehno nie powinno byc problemem. Napisal ze jest porywczy... malo takich osob w sojuszu? Jak przegnie paUe to wpierdol
Podpisuje sie pod Thorthunem.Co kogo obchodzi czego slucha lub jakie ma hobby i ile ma lat.Wazne zeby sie sprawdzal w L2.Dajmy szanse.Daj screen i jestem gotow byc ZA.
Klasa: Kowal
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 11:17 am
Co do podania to przez okres mojej byno¶ci w sojuszu przechodzi³y gorsze. A co do wieku i upodobañ to podobnie jak Forfun i Sahrim. Czas zacz±æ my¶leæ o przysz³o¶ci, kto¶ musi poprowadziæ KG kiedy my ju¿ bêdziemy siê ¶liniæ w domu spokojnej staro¶ci
po 2 chcialem Was przeprosic jesli was urazilem tym podaniem....;] poprostu nie mam doswiadczenia w pisaniu tego rodzaju ,,wypowiedzi" zawsze do klanu przyjmowali mnie kumple z ktorymi gram od zawsze(poprawie to podanie jak znajde troche wolnego czasu narazie wyskoczyla mi bardzo wazna sprawa.....i niestety nie moge)
a po 3co do tego techno.....nie jestem jakims za przeproszeniem debilem co slucha jakiegos umcy umcy przez 40 min.....poprostu mowie ze lubie kazdy rodzaj muzyki ktory wpadnie mi w ucho nie wazne czy to rock czy hip-hop czy techno czy metal....lubie rozne zespoly od apocalypticy czy 30 sec to mars po dj magic;]
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
co do tego ze jestem porywczy klne i tak dalej i dalej...prawda jestem taki napisalem to gdzy taki jestem....ale po glebszym przemysleniu doszedlem do wniosku z ja sie zachowuje tak przy znajomych tzn przy ludziach ktorzy zachowuja sie podobnie i znam ich od dobrych paru lat z l2...no i rzecz jasna nie na klimatowym serwie.....wiec co do tych wad nie bralbym ich az tak bardzo pod uwage...tym bardziej iz i tak nie bede mial prawie zadnych praw jako podrzedny zolnierz;]
Ostatnio zmieniony przez Kodurn Wto Wrz 25, 2007 9:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum