Klasa: Aeore Healer
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 8:27 pm
Harbona napisał/a:
Przy okazji proszê niektórych o podawanie powodów sprzeciwu. To zawsze jaka¶ nauka dla mnie.
Przeciw, bo wolê, ¿eby wykoksaæ tych tanków co ju¿ s± w KG.
Harbona napisał/a:
Przy okazji irytowa³a mnie my¶l, ¿e jeszcze d³ugo bêdê musia³ czekaæ by zmierzyæ siê z Duchami, za którymi nie przepadam, maj±c przy tym szanse na zwyciêstwo.
Taa.... na pewno zawojujesz ¶wiat maj±c Dark Avengera na 52 lvlu.
Przy okazji irytowa³a mnie my¶l, ¿e jeszcze d³ugo bêdê musia³ czekaæ by zmierzyæ siê z Duchami, za którymi nie przepadam, maj±c przy tym szanse na zwyciêstwo.
Kurcze, czemu w wielu podaniach kandydaci biora sobie za atut nienawisc do Duszkow ... przeciez nie jestesmy chyba tacy straszni
Klasa: Dark Avenger
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 9:23 pm
Dobra, ten post wzbudzi³ m± ciekawo¶æ. Co znaczy nie bêdzie mnie staæ? Czy w KG panuje, jaki¶ system ekonomiczny, który ma na celu ograbienie mnie z oszczêdno¶ci?
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 10:33 pm
Wybaczcie, ale po d³u¿szym namy¶le postanawiam zrezygnowaæ. Nie bêdê w stanie po¶wieciæ L2 du¿o czasu, a koxa nie mam w swojej naturze. Przepraszam za zamieszanie.
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 10:54 pm
Nie, nie! Ta decyzja nie ma z tym nic wspólnego, naprawde. NIe potraktowa³em tego serio. Powody opisa³em we wcze¶niejszym po¶cie. To ¿e podj±³em j± przy omawianiu tej kwestii, to zbieg okoliczno¶ci.
Klasa: BD SH SE
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 7:21 am Re: Harbona-rekrutacja
Line napisał/a:
Kurcze, czemu w wielu podaniach kandydaci biora sobie za atut nienawisc do Duszkow ... przeciez nie jestesmy chyba tacy straszni
To przez Soba Ci±gle sie pyta "Czy boicie sie Duchów"
PS. Ja lubie Duszki (jak mnie nie siekaj± po 3k za Vorta )
Co do osoby sk³adaj±cej podanie. Radze zmieniæ Imie postaci.. Bo HARBON.. to wiadomo co to by³o.. Dodanie literki "a" du¿o nie zmienia. Kto¶ sie do czepi i...
_________________ idzie wiosna, slonce zaczyna mi swiecic w monitor :/
Randor czytaj posty zanim odpowiesz:) Przeciw czemu skoro zrezygnowa³?;]
Czyli Drirch (to byl chyba on) Cie przejzal. Ty na prawde robisz ctrl+c ctrl+v do kazego tematu z podaniem;]
_________________ Praca w zespole polega na tym, ¿e przez po³owê czasu trzeba t³umaczyæ innym, ¿e s± w b³êdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum