Vendiu, zw± mnie Nivrim.
Jestem Zaklinaczem Burz na 76(5% do 77 brak po wojnie, hyhy)i mam subklasê tancerza na 55.
A o to moja krótka historia:
Jak ka¿dy mroczny elf, pochodzê z naszej wioski. Od m³odo¶ci by³em wychowywany na s³ugê Shilen. Od Najm³odszych lat przesiadywa³em w naszej akademii i zg³êbia³em mroczn± magie, bardzo sie ni± zafascynowa³em. Uczeni z naszej wioski, jednak uwa¿ali, ze nie dane mi jest badanie i uczenie siê tajników mrocznej sztuki. Ja Jednak sprzeciwi³em sie im i wyruszy³em w w³asn± podro¿ po ¶wiecie. Spotyka³em ró¿ne osoby, czasami nawet na swojej drodze napotyka³em moich braci i siostry, albo tez brudne i ¶mierdz±ce szyszki. Moja nienawi¶æ do zdradzieckiej rasy, spowodowa³a nie jedn± ¶mieræ tych pod³ych istot.
No to tak, w realu nazywam sie Daniel, mam 17 lat i chodzê do 2 LO. Moja hobby to sport(szczególnie noga i karate ), muzyka, komputery:]. No i mieszkam w Gdañsku .
Chce przyst±piæ do was z powodu:
Jeste¶cie starym klanem z d³ug± tradycja i klimatycznym. Mia³em ju¿ zaszczyt walczyæ z wami i tez przeciwko wam:). Równie¿, bardzo mi sie podoba wasze nastawienie do wojen(przynajmniej sie nie nudzicie ).
Do klanu mogê wnie¶æ:
Oczywi¶cie siebie;). Du¿o humoru, pomocna d³oñ ,moje d³ugie do¶wiadczenie z L2 i lojalno¶æ.
Oczekuje od was:
Wspólnych polowañ, walki, i pomocy o ile jej bêdê potrzebowa³:)
Wcze¶niej d³ugi czas by³em w Legionie, niestety klan siê rozpad³, tydzieñ po tym jak przesta³em graæ by zrobiæ ma³± przerwê. Sprzêtu nie mam ¿adnego, tylko trochê adenki i poty . Wszystko co mia³em, to odda³em Legionowi zanim wyszed³em.
Proszê o pozytywne rozpatrzenie podania,
Aluve. Z Uszanowaniem Nivrim
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
jak do nas dojdzie, nie bêdzie mia³ lekko ale SS'mana zawsze na wojnie siê przyda (tj. jak z³o¿y sobie sprzêt) a dodatkowo TH na 42 idealny second na mrówe (tylko te¿ mu sprzêtu potrzeba jak widzê xD)
Klasa: tak
Wysłany: Nie Wrz 30, 2007 7:32 am
oddajac sprzet klanowi postapiles bardzo lekkomyslnie. W KG nic nie dostaje sie za darmo, wiec jesli jeszcze nie zrezygnowales to moge wrozyc ci ciezka droge do zdobycia nowego sprzetu.
Znasz kogos z sojuszu? Czy gdy odchodziles z Legionu planowales powrot?
Przeciez mowil ze klan sie rozpadl. A jezeli maja takie prawa ze odchodzacy oddaje wszystko zachowal sie fer wobec klanu i ma wielkiego + odemnie a sprzet np. w MG ja mu moge pozyczyc.
nie rozumiem tego wlasciwie....klan sie rozpadl wiec komu oddal ten sprzet??liderowi?? czyli wychodzi ze jak ten klan sie rozpadl cl mial jakies 30-40 setow.....to tera bogatszy od Divy jest:PP
Legion sie rozpadl ale chyba w wiekszosci zostal wchloniety przez draconis wiec ludzie zostali ze sprzetem a nivrim chyba chcial zrobic przerwe wiec dal sprzet a tydzien pozniej okazalo sie ze klan sie rozpadl i juz nie ma do czego wrocic (przynajmniej tak mi sie wydaje ;p)
_________________ It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
Tak, mia³em zamiar wróciæ do Legionu. Chcia³em zrobiæ przerwe ¿eby na pocz±tku roku szkolnego ogarn±æ wszystko. Jednak dos³ownie tydzieñ po moim odej¶ciu klan ju¿ nie istnia³:/. Przed odej¶ciem oczywi¶cie odda³em wszystko co posiada³em, od adeny, która mia³a i¶æ na CH, po sprzêty na suba i maina. Klanu nie by³o, a ja zosta³em sam i go³y po powrocie.
po zobaczeniu tego uwazam zmieniam swoja decyzje kategorycznie na PRZECIW...i uwazam ze nie powinnismy go przyjasc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum