Wysłany: Czw Paź 04, 2007 8:31 pm Podanko.
1.Eliarr
2.Eliarr
3.Shilien Elder
4.Oczekujê, aby nie by³o w nim wszechobecnej nudy oraz, aby istnia³a w nim przyjacielska relacja miedzy klanowiczami.
5.Chce wnie¶æ swoja wnerwiaj±c± na ka¿dym kroku osobê
6.Bo was nie lubie. To chyba oczywiste
7.Hmm w sumie to chyba wszystkich znam.
8.Glamhoth->SY-MG W pierwszym pok³óci³em sie z liderem a pó¼niej to ju¿ takie ro¿ne rotacje
9.Nie
10.Zale¿y jaki mam dzieñ Bardziej w weekendy .
11.No wiêc jestem sobie ja. Na imiê mam Krzysiek, skoñczy³em 20 lat, mieszkam w Zawierciu bla bla bla, studiuje filologie angielska w Czêstochowie. [...] S³ucham prawie ka¿dego rodzaju muzyki od rocka po techno, staram sie unikaæ polskiego hip hopu bo jak widzê tych pajaców to mi sie ¶miaæ chce XD. No a tak poza tym interesuje sie takimi rzeczami jak: anime, sci-fi, gry rpg, jazd± na rowerze, imprezami i ma³ymi popijawami w gronie znajomych Wole piwo nad wódkê Lubie tanie wino, lecz nie ka¿de
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Klasa: tak
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 12:35 pm
Nie no, tak sie bawic nie bedziemy!
http://www.sengerenyutsu.fora.pl/podanko-t865.html
Szukamy ludzi zdecydowanych, a nie ze skladasz podanie gdzie indziej. Zaloze sie ze chce do klanu tylko po to zeby dostac sprzet.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum