Klasa: War Cryer
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 1:55 pm Khorgun
Witam i Pozdrawiam
Nie mia³em pomys³u co do formy posta (pomijaj±c szablon), wiêc mam nadzieje ¿e wybaczycie je¶li nie bêdzie on majstersztykiem
Nick: Khorgun /na ircu: Melkorius
Co¶ o sobie: Nie lubie mówiæ o sobie ale wydaje mi sie ¿e jestem mi³y i pomocny, a ile w tym prawdy to chyba trzeba spytaæ ludzi których znam ewentualnie sprawdziæ samemu. Lubie dobr± zabawe, anime, i gry wyobra¼ni (War Hammer) Nie lubie ponuraków i polityków
Co¶ o swojej postaci: War Cryer , lojalny i oddany sprawie
Motywacja wst±pienia do sojuszu: Przede wszystkim chêæ dobrej zabawy i to ¿e do¶æ d³ugo gra³em bez klanu czyli chêæ poznania ludzi i tego ¿ebym nie by³ sam w ¶wiecie L2
Czego oczekujesz: Poczucia wspólnoty i dobrej zabawy
Co moge wnie¶æ: My¶le, ¿e pomoc dora¼na poniewa¿ nie jestem bogaty moge jedynie pomagaæ w robieniu czego¶ (szukanie recek, czê¶ci, itemów i pomoc m³odszym graczom w ekspieniu). No i bêde d±¿y³ do tego by ewentualna wspólna gra by³a dobr± zabaw±. No i nie bêde wspomina³ o czywistym przestrzeganiu regu³
Klasa: Tancerz ostrzy/Magus
Wysłany: Pon Paź 15, 2007 5:43 pm
Z a nkieta to pewno myslam ze skoro w poprzednim podaniu byla to tez jest kosnieczna. Gdyby nie mroczna w komnacie bylbym Przeciw, bo znowu nie ma trzech kropek w ankiecie, ale wstepnie ZA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum