ja tylko jeszcze tyle dodam ¿e to nie pierwszy raz kiedy osobie która odesz³a z jakiego¶ klanu i z³o¿y³a do nas podanie zostaje obrzucona oszczerstwami (trudno mi powiedzieæ jak jest w tym przypadku)
Jesli podejrzewasz ze to co napisalam to oszczerstwa ... coz masz do tego prawo.
Niemniej moze przy KG Detherok bedzie "jak inna osoba" (wyrobi sie) - ktoz to wie?
Powodzenia zycze i jemu i Wam.
Nigdy nie pojmowa³em osób które udzielaj± sie w dzia³ach rekrutacji innych klanów, ¿eby porobiæ kolo ty³ka kandyduj±cym. Czy jest to obawa, ¿eby inne klany nie ros³y w si³ê? Czy mo¿e prywatne porachunki i chêæ zaszkodzenia danej osobie? Do dziekanatu uczelni na któr± stara siê kto¶ kogo ¼le wspominasz ze szko³y ¶redniej, te¿ pobiegniesz zdaæ o tej osobie negatywne sprawozdanie? Go¶æ wchodzi w nowe otoczenie i bêdzie musia³ zachowaæ zasady w nim panuj±ce. Nie s±dzê, ¿eby by³ tak g³upi ¿eby szukaæ przytulnej kox rodzinki w sojuszu jakim jest KG. A je¶li jednak jest to szybko sie przekona, ¿e ¼le trafi³.
za.
_________________ <aarfy> zjebani ludzie powinni cierpiec!
ema ema
Nie, nie pobiegne nigdzie zdawac negatywnego sprawozdania (za leniwa na to jestem).
Poprostu gdy zobaczylam kandydature Detheroka na stronie KG to oczy zrobily mi sie wielkie jak spodki od filizanek (a ze mam u Was konto to paluszki same wyskrobaly powyzsze)
Jestescie klanem stricte wojennym wiec bedzie ciekawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum