Klasa: SpectralMaster/OKO
Wysłany: Pon Paź 22, 2007 7:06 pm Daker
znany i kochany
IRC: Daker
Spectral Master 76/HE 61
W real na imiê mi Tomek, lada dzieñ bêdê mia³ 19 urodziny. Zamieszkuje we Wroc³awiu. Chodzê do szko³y policealnej i zamierzam zostaæ Technikiem Informatykiem. Ile gram w l2, ciê¿ko powiedzieæ...codziennie...4-12h mo¿e d³u¿ej. W l2 gram ... nie ca³e 3 lata
W Karan jestem, a raczej by³em od dawna, czemu nie jestem? Bo w moim ¿yciu prywatnym dzia³o siê jak dla mnie za du¿o i nie potrzebnie o tym wspomina³em na klanowym. Czemu chce wróciæ? Bo brakuje mi tego co by³o, wojny, wyprawy, dru¿yny, oblê¿enia, Antki, Valdki, Imperatorki i wielu fajnych osób z którymi mo¿na pogadaæ i po¿artowaæ. Bardzo chêtnie biorê udzia³ w wojnach, oblê¿eniach i raidach.
Gwarantujê ¿e szybko wbije nobla
Chcia³bym znowu byæ w sojuszu i znowu bawiæ sie tak jak kiedy¶. Znowu raidowaæ, walczyæ i giñ±æ,... i zabijaæ
Pozdrawiam Szalony Mroczny
_________________ "Tylko martwi zobacz± koniec wojny"
Ostatnio zmieniony przez Daker Wto Paź 23, 2007 9:33 am, w całości zmieniany 1 raz
ja ogolnie ZA ale powiedz mi dlaczego odszedles z Gwardi Mroku i doszedles do smokow...i dlaczego odszedles od nich ?? i tez czemu idziesz do SY a nie do GM??
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum