Wysłany: Pią Paź 26, 2007 4:36 pm Synleen one more time
Witam jeszcze raz,
Chcialabym zlozyc ponownie podanie do MorGurth. Niestety ze wzgledow czysto emocjonalnych popelnilam blad w grze i zostalam poproszona o opuszczenie klanu. Wykazalam sie brakiem poszanowania dla zasad, ktore panuja w sojuszu. Przemyslalam ta sprawe i chcialabym przeprosic za zaistniaja sytuacje. Po dlugiej rozmowie pozwolono mi ubiegac sie jeszcze raz o przyjcie, a wiec wykorzystuje ta szanse.
Ogolnie cos o mnie. Mam na imie Aska i jestem studentka. Mieszkam obecnie w Warszawie i szykuje sie do wyjazdu do Anglii. W glownej mierze interesuje sie grami cRPG. Swoja przygode rozpoczelam w Ultimie 5 lat temu. Lecz po upadku shardu, na ktorym gralam kolega zainteresowal mnie L2 i tak juz zostalo. Aczkolwiek po za swiatem pixelowym gustuje w dobrej muzyce, ksiazkach i imprezach.
Cos o mojej postaci, wkroczyla ona do swiata jakies 1.5 roku temu i przybrala imie Synleen. Obecnie jest to nekromantka 77 kregu z podklasa kaplanki Shillen (4x, tak, wiem zmieniam suby jak rekawiczki;). Przez swoje krotkie, aczkolwiek bardzo burzliwe zycie przetoczylam sie przez szeregi Ghotic Slayers z sojuszu Arawn (Obecna Plaga?) oraz MorGurth. Ze wzgledu na swietny klimat oraz ludzi, ktorych tam poznalam chcialabym dolaczyc tutaj jeszcze raz. Jesli chodzi o sprzet, dysponuje wlasnym dc robe, avadonem, lekkim majesticiem oraz somem.
Chcialabym ponownie wstapic do Karan ze wzgledu, ze juz zakosztowalam zycia w tym sojuszu i bardzo mi sie on podoba. Prosze o kolejna szanse, ktorej tym razem nie zmarnuje. Dalam sie poniesc emocjom oraz zmieszalam gre z normalnym zyciem, bardzo tego zaluje. Tym razem chce wniesc wiecej zaangazowania w sprawy klanu oraz sojuszu.
Chce udowodnic, ze jestem dobra kompanka zarowno do wypraw pvp jak i pvm.
Uprzejmie prosze o ponowne rozpatrzenie mojej kandydatury.
Klasa: BD SH SE
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 8:54 pm
A ja chce fote z reala! O !
_________________ idzie wiosna, slonce zaczyna mi swiecic w monitor :/
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 9:22 pm
Bêdê za ale po raz ostatni czyli ¿eby nie by³o kolejnych nieciekawych sytuacji. Wtedy najlepiej out bez mo¿liwo¶ci powrotu bo poco prze¿ywaæ wszystko kilka razy?
No ale teraz ZA skoro dowództwo pozwoli³o na kolejn± szansê.
Albo w sumie za, ale pod jednym warunkiem. Je¶li zobowi±¿esz siê pisaæ jedn± my¶l w jednej linii, a nie w kilku. Strasznie to wkurza. (wybaczyæ, moja byæ nawalona)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum