Podanie do klanu MorGurth.
Hm.... czemu MG?... a w³a¶ciwie wybieraj±c MG, ³±czê siê z KG... nieraz sobie te pytanie zadaje i co by tu odpowiedzieæ... zacznê mo¿e od tego, co inni mówili... "bêdziesz kolejnym fragiem dla ich wrogów na wojnie, przez d³u¿szyyy czas... hyh bêd± Ciê jebaæ na ka¿dym kroku... zrobi± Ci delevel i sam opu¶cisz szybciej KG ni¿ wszed³e¶"... i inne temu podobne wypowiedzi, ale co z tego?! bardziej mnie one umocni³y, ni¿ zniechêci³y... ja to widzê inaczej... wybra³em Was poniewa¿ zachwyci³em siê zorganizowaniem, oddaniem, si³±(?) na CS Oren, które ogl±da³em osobi¶cie, ba nawet pad³em... nie z tej rêki co bym chcia³ ale pad³em... nastêpny powód: rozmowa z Div±, opowiada³a dobre rzeczy, niby chcia³a mnie zachêciæ, ale zachowywa³a dystans, m±drze mówi³a jednym s³owem... ostatnia sprawa która zapieczêtowa³a mój wybór, jak dla mnie eh... co bêdê pisa³ pewnie sami wiecie o co najlepiej chodzi http://forum.allseron.com...643&postcount=3 ... a je¶li chcecie wiedzieæ, o co mi chodzi, to ju¿ mówiê, odbieram to jako chêæ walki, okazanie si³y lecz z dystansem.. czemu? czytaj±c to domy¶lam siê, ¿e niejednokrotnie sami zostawali¶cie na placu boju, jak to zosta³o ³adnie, bardzo tajemniczo ujête: "'ciekawe ile czasu minie zanim oka¿e siê ¿e w piekle zosta³o samo Karan, gdy reszta stwierdzi, i¿ jednak nie odpowiada im panuj±ca tam temperatura'"....
Do¶æ ju¿ podlizywania siê, czas powiedzieæ co¶ o sobie, co¶ co pewnie zdecydowanie zawa¿y o Waszej decyzji, b±d¼ w du¿ej czê¶ci siê do niej przyczyni... Nazywam siê Vertel, jestem... chcê zostaæ mrocznym rycerzem lub jak niektórzy wol± SK... wielu twierdzi, ¿e profesja wiele mówi o osobie, która j± wybra³a, co by znaczy³o, patrz±c na to kim jestem teraz... ¿e jestem tajemniczym samotnikiem, dla którego honor jest rzecz± najwa¿niejsz±, nie wa¿ne jakim kosztem, nigdy siê nie poddaje... ale czy to wszystko? ciê¿ko mi samego siebie oceniaæ...niby powinienem siebie znaæ, ale jednak nie znam?... powiem Wam, ¿e chcia³em napisaæ historiê, tak chcia³em... pewnie pierwsze co siê nasuwa na jêzyk to "czemu nie napisa³e¶?"... "KG nie jest kó³kiem literackim", fakt jest to grubo wyciête z kontekstu i ca³kowicie zmienia sens tego, co jest tam napisane...
Hyh zastanawia³em siê co mogê wnie¶æ jako kolejny cz³onek, doszed³em tylko do jednego wniosku... zwa¿aj±c na opinie innych, wnoszê kolejne miêso armatnie, powszechnie tu u¿ywane, bynajmniej narazie, bo pó¼niej zamierzam wspomagaæ Was w ka¿dej wyprawie wojennej czyli tak zwanych warparty, siege, na których ze swojej strony mogê powiedzieæ, ¿e bêdê zawsze, kiedy bêdzie tylko okazja i to od samego pocz±tku pobytu w szeregach sojuszu i ostatni± rzecz, dla niektórych mniej wa¿na dla innych za¶ bardziej, bêdê kolejn± osob± do pogadania... i ta mniej przyjemna rzecz czego oczekuje od klanu, sojuszu, nie odpowiem na to pytanie, zawsze uwa¿am ¿e nie pytaj co ty masz z tego, lecz co kto¶ ma z tego...
PS jak nie trudno zauwa¿yæ, jestem ma³o mówny, lubiê du¿o my¶leæ, wypowiadaæ swoje zdanie, nawet je¶li nikogo to nie interesuje... hyh i dobrze by by³o jakby¶cie zrobili archiwum rekrutacji, przyszli cz³onkowie wiedzieli by jak pisaæ podania, czego unikaæ, co podkre¶laæ, ale to tylko taka rada(?)...
To ju¿ wszystko, je¶li trzeba by dopisaæ co¶ jeszcze, b±d¼ jednak wrzuciæ tu jakie¶ opowiadanko-nie bêdzie to problemem... A i dowiedzia³em siê o Was.. nie trudno siê o istnieniu KG dowiedzieæ, ale przemówi³o z pocz±tku do mnie obrazek, post w Rekrutacji na forum Allseronu...
Wiem, ¿e nie spe³ni³em warunku min 40 kr±g, ale d³ugo dobicie do niego nie bêdzie trwa³o, za¶ miejsc w szeregach coraz mniej...
http://karangurth.ath.cx/forum/viewforum.php?f=30
To tak co do podañ.
ups nie zauwa¿y³em, zbyt po¶piesznie musia³em "przejechaæ" do Rekrutacji, przepraszam za b³±d
EDIT hm... Aeranthir... to Ty "przekomarzasz" siê z Ryltarem na Allkowym forum na temat SK vs DA, mam nadziejê, ¿e siê spotkamy kiedy¶ na arenie po przeciwnych stronach miecza...
Wbij 2 profe i moge byc ZA
Ale teraz ciezkie okresy beda dla mlodych oj bardzo ciezkie
I bedziesz musial duzo koxic zeby przydac sie jak najszybciej bo na 40 to nawet jako miecho ciezko bo jak zobacza sprzet to nawet nie beda marnowac czasu
_________________ It doesn't think. It doesn't feel.
It doesn't laugh or cry.
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die.
Jestem jak najbardziej za. Widaæ ¿e zale¿y mu, napisa³ sensowne podanie (patrz±c po kilku ostatnich to nawet bym powiedzia³ ¿e rewelacyjne). Jeden warunek - 2 profesja.
P.S.
Czemu uwa¿acie ¿e MG nie bêdzie go chcia³o? Dobry SK zawsze siê przyda hehe
Podanko dobre, jest twoja motywacja, jest co wniesiesz do klanu etc etc
Wkopa³e¶ siê z archiwum podan, to ¼le swiadczy, bo znaczy,¿e szybko forum lookn±³es i od razu wskoczy³e¶ do dzia³u rekrutacja, ale to nic z³ego, bo dla rekrutów to najwazniejszy dzia³
PS. napisz cos o sobie, ile masz lat, sk±d jeste¶, jakiej muzyki s³uchasz etc...
I ma³a rada...wiesz dalczego dokoxaæ 2 profe przed przyjeciem?
bo przed 2 profa traci siê bodaj¿e 8-9% za zgona.. na wojnie i tak mniej ale zawsze sprawnego koxa bol± utracone %
jakby co mogê Ciê podkoxaæ (WrC 57lvl)
PS. Nie piszcie "m³odych koxów w Gwardii Mroku) bo jak ja chcê z kims i¶c na kox to mam jedn± osobê na 60 a potem od 65 wzwy¿...tzn naliczy³em sie kilka osób na 60, reszta g³ównie na 7x (pomijaj±c subklasy)
Archiwum Podañ-my¶la³em, ¿e bêdzie w innym miejscu(tzn ka¿dy klan bêdzie mia³ osobno w swoim dziale rekrutacji), a w dodatku, na pocz±tku inne dzia³y ni¿ rekrutacja mnie nie interesowa³y, co ju¿ zosta³o powiedziane...st±d ta pomy³ka
hm... aby potwierdziæ ma³omówno¶æ, tajemniczo¶æ, wypowiem siê na to zwiê¼le:
Wiek:17; Sk±d:Mys³owice; Muzyka:Techno, Hip Hop itp; dalej nie wiem co mo¿e byæ, co Ci tam po g³owie chodzi ...
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
masz racjê, tankowie nie s± zbyt mile widziani w dru¿ynach, chyba ¿e chodzi o jakie¶ RB , ALE przyjdzie czas by upomnieæ siê o swoje
PS jak mnie nikt nie bêdzie chcia³... bêdê mia³ motywacjê, ¿eby przekoksaæ tych wszystkich, a raczej jak siê na co¶ uprê to nie odpuszczê tak szybko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum