Pewnie czê¶æ z was zna Khaza a czê¶æ nie tak czy siak chcia³bym z³o¿yæ podanie do klanu Karan Gurth.
Jestem Micha³ z Gdañska, pewnie Diva mnie kojarzy z jaki¶ kilku spotkañ na przymorzu hehehe. Jak np Borka do nas przyjezdzal. 20 lat skonczone studjuje fotografie i pracuje wiecnie mam strasznie duzo czasu na l2. Ponad kox stawiam dobra zabawe i klimat, ciekawe wyprawy i eventy. No i oczywiscie esencje l2 wojny, siege itd.
Khazadnull Tancerz Ostrzy 64 krag od 2,5 roku na serverze allseron. Gra³em z niewielkimi przerwami. Inne postacie wszystkie ponizej 4x no i nie uzywane. Historia Khaza jest scisle zwi±zana z klanem Rubadub potem Plonaca Dzida...I tymi lud¼mi. Przez pewien czas by³em w Mrocznych Najemnikach. A teraz jestem bez klanowy i poszukuje przystani z tradycjami i historia.
Sojusz Kg istnieje praktycznie od powstania allseronu, inponuj±ca historia, bardzo fajni ludzie. Zawsze zna³em bardzo du¿o ludzi z KG a swego czasu bylismy nawet w waszym sojuszu. Bardzo chcia³bym nalezec do tej wspolnoty .
Oczekuje klimatycznego i stalego klanu. Niemam wymagan sprzetowych. Interesuje mnie dobra zabawa fajni ludzie i duzo ciekawych wypraw , wojen, siege i tego co w l2 najlepsze.
Wnie¶æ mogê do¶wiadczon± postaæ poczucie humoru i zapa³ do tworzenia ciekawych wspolnot. Chetnie wezmê czynny udzia³ w tworzeniu potegi KG...Jestem gotów podj±d¼ ciekawe wyzwania!
Do kryjówki Karan Gurth wchodzi niespodziewana postaæ. Oczy wszystkich zwracaj± siê ku mrocznemu w czarnym p³aszczu i kapturze naci±gniêtym na g³owe. Tylko jego czerwone oczy i szpiczasty ciemny nos wystaj±cy za obrys kaptura zdradzaj± jego mroczne pochodzenie. Kiedy staje na ¶rodku sali mo¿na dostrzec wystaj±ce z pod p³aszcza dwie bli¼niacze klingi.
Niepokuj na sali przerywa cierpki i zachryp³y g³os przybysza.
Witajcie bracia i siostry, zw± mnie Khazadnull i wielu z was pewnie kojarzy mnie ze wspólnych polowañ lub wojen. Jestem starym i do¶wiadczonym wojownikiem w armii królowej Shillen. Kiedy zrodzi³em siê w ¶wiecie szala³y wojny pomiedzy waszym potê¿nym sojuszem z³a a s³abowitymi si³ami dobra... Pamiêtam jako m³odzian walki o zamki w miastach Dion i Giran. Ju¿ wtedy klany takie jak Czarna Ró¿a przykówa³y uwagê mojego mrocznego serca. Jednak moja ¶cie¿ka poprowadzi³a mnie gdzie indziej... Zaczyna³em w armi Dzieci Shillen jako wojownik Bogini Shillen. Niestety trudne czasy nasta³y dla jej wyznawców i wspólnota ta rozpad³a siê. Potem wraz z kompanami odbudowali¶my legendarny klan Rubadub i tam moje serce zago¶ci³o na bardzo d³ugo... W tej rodzinie nauczy³em siê wszystkiego co teraaz potrafiê i to tam sta³em siê inny ni¿ przedtem. Wraz z Rubadub tworzyli¶my jedn± rodzinê i nic nie mog³o nas rodzieliæ, jednak Bogowie byli przeciw nam i zniszczyli klan na który tak d³ugo pracowali¶my...Do niedawna by³em cz³onkiem wspólnoty o nazwie P³on±ca Dzida jednak ten klan równierz popat w niebyt i znów stoje na rozdro¿u poszukuj±c rodziny w której bêde móg³ spêdziæ reszte mych dni. Jestem ju¿ sêdziwego wieku i potrzebuje ustatkowania w jakiej¶ wspólnocie. Karan Gurth od zawsze kojarzy³o mi siêz potêg± mrocznej strony jaka jest najbli¿sza memu sercu. Tak wiêcbracia i siostry chcia³bym aby¶cie w debacie rozwa¿yli moje cz³onkostwo w szeregach Karan Gurth...
Mroczny sk³oni³ siê nisko i powoli uda³ siê do wyj¶cia...
Pozdrawiam was bracia i siostry niech jedyna matka ma was w swej opiece. -Powiedzia³ jeszcze bardziej chrypi±cym g³osem, jakdyby z jamroczniejszych zakamarków jego serca...
je¶li u nas istnieje jeszcze co¶ takiego jak klimat to jedynie w klanie Sengeren Yutsu. W klanach KG znajdziesz jedynie tradycje '3. Klimat sojuszu KG nie objawia sie w nadu¿ywaniu archaizmów oraz "< .... > " na $ally lecz w wierno¶ci tradycji i za³o¿eniom. To nie miejsce gdzie nale¿y trzymaæ klimat zawsze i wszêdzie, aczkolwiek nie powinno sie mówiæ na nim o rzeczach nie zwi±zanych ze ¶wiatem Lineage. U¿ywanie zwrotów ze slangu jest têpione...'
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
zastanawia mnie to ze jestes na allku 2 lata.....i masz 64lvl? w takim razie naprawde malo musisz posiecac na gre co mnie troche zniecheca - ....klimat....yhhhh kolejny -
a wiec wychodzi + xD
a na pwoaznie ZA
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
nie jestem takim az przesadnym klimaciarzem naprawde.., nie wychodze z party z fochem gdy ktos rzuci emotka,chodzi mi bardziej o zachowanie na poziomie... Czyli nie gowniarskie odzywki z podstawowki...No co do poziomu to grze poswiecam nienajmniej czasu ale za to na kox chodze naprawde tylko w konkretne miejsca z konkretna ekipa. Pozatym mialem niezla przerwe przez prace i szkole....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum