Czego oczekujesz od klanu.
Na pocz±tek przy³±czenia a potem równouprawnienia.
Co wniesiesz do klanu.
Klimat RPG, troche humoru, pomocn± d³oñ w razie potrzeby.
Kilka zdañ o sobie.
Mam na imie Krzysiek, mam 27 lat i mieszkam w Gdañsku (pozdro dla 3city).W³a¶nie piszê prace dyplomow± z nawigacji morskiej. Ju¿ nie pamiêtam od kiedy gram w gry fabularne, komputerowe, karciane i bitewne, wszystko oczywi¶cie w klimacie RPG. Mieszkam juz na wlasnym mieszkaniu wiêc starzy juz mi nie siedz± nad g³ow±. Do niedawna gra³em w world of warcraft ale zawiod³em siê t± gr±, ma ona oczywi¶cie wiele zalet lecz lineage duzo bardziej mi odpowiada. Na Allseronie gram od niedawna oko³o miesi±c lecz zamierzam tu zostaæ na sta³e poniewa¿ podoba mi sie tu klimat. S³ysza³em ¿e wasz klan by³ kiedy¶ najlepszy a ja przystaje tylko z najlepszymi.
Ile dziennie grywam w L2.
Ró¿nie to bywa studia teraz potem praca. Generalnie ile wlezie.
Nick na mircu.
Nie u¿ywam, lecz je¿eli zajdzie taka potrzeba to zainstaluje i powiadomie.
Co¶ o postaci.
Callixius jest zaprawionym w bojach piratem, który nie raz ju¿ udowodni³ swoj± warto¶æ w walce. Jest porywczy i zuchwa³y co nieraz ju¿ przyspo¿y³o mu to k³opotów, z których to wychodzi tylko po to by wpa¶æ w nowe. Lubi uciekaæ siê do podtêpu i stawiania wszystkiego na jedn± kartê co czyni go bardzo niebezpiecznym i szalonym przeciwnikiem.Lubi rum, wycie do ksiê¿yca i batorzenie dziewek (szczególnie elfich).
Jakie nie³atwo o polowanie. Kilka razy podczas wojny zmienia³em suba A¿ do 52 lvlu nie by³o ¿adnych problemów. Potem by³ koks na CM, wiêc siê problemy zaczyna³y
Za.
Wow zniecheci³ mnie kilkoma rzeczmi : bardzo odstraszaj±ca grafika to jest co¶ czego na d³u¿sz± metê nie mog³em znie¶æ, system ogólno ¶wiatowej aukcji, zdecydowanie wole rynek ze straganami (w klimacie fantasy), ca³a masa debilnych ludzi zdecydowanie wiecej ni¿ gdzie indziej, szybki awans postaci maksymalny poziom mo¿na by³o osi±gn±æ do¶æ szybko i co dalej robiæ ? potem strasznie wieje nud± .
Sprzêt C grade zdoby³em handluj±c rud± mithrilu któr± namiêtnie zdobywa³em, nie ukrywam ¿e du¿y w tym udzia³ mojej znajomej Rilany której chcia³em z tego miejsca podziêkowaæ.
po 1 zrobiles gafe mowiac ze kiedys bylismy najlepsi ....bylismy i jestesmy i bedziemy najlepsi ......
po 2 masz duuzego - za to ze powiedziales ze elfickie dziewki......chyba ze Ci chodzilo o DE to amsz +:PP
co do wowa gra mi sie podoba podoba mi sie styl rozwoju postaci nie jest tak oczywisty jak w L2 tam sa talenty ktore moga zmienic nastawienie postaci....szkoda ze tego nie ma w l2 wtedy mozna by odroznic lepszych graczy od gorszych...a nie jak narazie kto szybciej wcisnie ,,eFki" ten wygra:P no ale coz tez osobiscie duzo bardziej wole L2 niz WoW'a
co do mojego zdania podanie Bardzo przypadlo mi do gustu, a w³asciwie to najlepsze podanie jakie czytalem, mimo ze krotkie ale tresciwe i konkretne. Jestem jak najbardziej ZA pomimo malego lvl:)
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Ale je¶li chodzi o techniczn± stronê (areny, battlegroundy, rozwój postaci, mnogo¶æ przedmiotów) to WoW zamiata Lajnyd¿em pod³ogê w Tesco
W WoWie nie podoba mi siê to, ¿e nie mo¿na zabiæ nikogo ze swojej strony, no i te jaskrawe kolory.
_________________ Primum vivere, deinde philosophari...
nom otoz to +1 dla poprzednika:P w l2 jest zbyt latwy rozwoj postaci...jednostronny w wowie jest inaczej ale i tak wiadomo ze L2 rulez:P
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum