Me imiê Natalia, pochodzê z ma³ego miasta krancu Polski. Skoñczy³am 16 lat, uczêszczam do 1 klasy LO i nie, nie dam wam zdjêcia
Moj± postaci± jest Starsza Shillien na 50 krêgu, nigdy nie by³a w ¿adnym klanie.
Chcê przyst±piæ do sojuszu Karan Gurth, poniewa¿ "Poszukujecie nowego pokolenia lojalnych i oddanych ¿o³nierzy".
Do klanu mogê wnie¶æ pomoc w koxie, jak i na wojnach.
Moja postaæ nie jest do nikogo uprzedzona, nie ma wrogów. Potrafi dostosowaæ siê do zaistnia³ej sytuacji. Nie jest skora do bezinteresownej pomocy. Wszêdzie widzi sposób na zarobek, nie lubi rozstawaæ siê z pieniêdzmi. Kombinuje jak tylko mo¿e, by miec w schowku coraz wiêcej pieniêdzy, których i tak nie wyda.
To chyba tyle.
Pozdrawiam
Aztaese
Ostatnio zmieniony przez Aztaese Pon Lis 26, 2007 2:37 pm, w całości zmieniany 1 raz
"Poszukujecie nowego pokolenia lojalnych i oddanych ¿o³nierzy"
zapoznaj siê wpierw z definicj± ¿o³nierza, najlepiej szeregowca. Jego uprawnieniom i obowi±zkom. Wtedy jeszcze raz przemy¶l sprawê i podtrzymaj swoj± decyzjê o chêci do³±czenia w nasze szeregi.
brak zdjec(screen i z RL)...podanie napisane w m,inute tak od niechcenia.....popraw podanie
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
na co mi zdjecie reala ja mowilem o zdjeciu z RL.....kolejny - brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem;]
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
Przezywacie jak mrowka okres kazdy bardziej spostrzegawczy wie ze sie zgrywalem;]...na co mi ta fota i tak wole kolezanki w RL:P
Widac poczucie humoru wiec jestem wstepnie ZA.....ale podanie to tak na odwalke bylo popraw je
<Vieshieck> Dzi¶ mnie dwie dziewczyny naraz podrywa³y
<Vieshieck> Gdyby tak dodaæ ich wiek to by³oby ok...
a tak w ogole to ZA, chociaz moj glos chyba sie juz nie liczy
Isen Isen kiedy wy zrozumiecie....ludzi nie ocenia sie po wieku tyle wam powiem;]
Ps ty to naprawde juz dorosly jestes xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum