Bry znani i nie znani
- Rhane
- Jestem Renek , mam 77 lat i lubiê je¼dziæ na desce , sk8 4ever!
- Abbys Walker z krwi i ko¶ci - poprzedni warcryer ( dla tych co znaj± zielonego )
- Moja motywacja jest Far ... no dobra motywacja taka , ¿e chcia³bym pozbyæ siê samotno¶ci w tym ¶wiecie poprzez do³±czenie do znajomych.
- oczekuje hmmm... sam nie wiem - wojny , klimatu kygy , trochê koxu i ¿ycie jest piêkne
- wnie¶æ moge dodatkow± ( narazie s³aba) si³e , swoja zjawiskow± osobowo¶æ co bêdzie da³o siê zauwa¿yæ
pozdrawiam!
_________________ ...Looking in my own eyes... Hey Lord!...
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
hm... a ja jestem przeciw, tak naprawdê napisa³e¶ to na "cwaniaka, pewniaka", wiele jest powodów dlaczego tak my¶lê(jak siê mylê: popraw mnie), a w dodatku, nie okazujesz chêci wst±pienia do KG, wnioskuje to po tym, i¿ dalej nie ma tu Twojego screena z komnaty(co jest naprawdê wa¿ne i wiele osób tego wymaga), ani ¿adnej odpowiedzi, ni widu ni s³ychu o Tobie...
PS choæ pewnie i tak znajdziesz siê w naszych szeregach, ze wzglêdu na znajomo¶ci... to mam nadziejê, ¿e nastêpna osoba pisz±ca tutaj troszkê pomy¶li zanim co¶ wy¶le...
Zdjêcie zapchanej komnaty
jest tutaj. To nie by³o na cwaniaka , chce doj¶æ do mojego starego klanu SY , w³a¶ciwie to dopiero zobaczy³em , ¿e jest temat "Rekrutacja SengerenYutsu" Nie mam tego patcha. Nie rozumiem sk±d wniosek z tym "cwaniakiem" , ale zostawie to.
pozdro.
_________________ ...Looking in my own eyes... Hey Lord!...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum