Wysłany: Nie Gru 02, 2007 10:24 pm Hetros-MorGurth
Witaæ.
W ¶wiecie realnym nazywam siê bartek mam 17 lat mieszkam w Kro¶nie.Interesuje siê fantas±
i grami RPG.
W ¶wiecie Allseronu Hetros 30 kr±g OrczyLowca w przysz³o¶ci chcê zostaæ Destroyerem.
W swoim ¿ywocie jeszcze nie mia³em bratcwa,
Dlaczego akurat Wy? To trudne pytanie. Trudno jest napisaæ co¶, o czym siê wie bardzo ma³o, a tak jest w przypadku Waszego (mo¿e Naszego klanu) Nie powiem, ¿e o Was nie s³ysza³em, bo to by by³y brednie, ale my¶lê, ¿e mogê tylko powiedzieæ, ¿e mój wybór, to nie by³o, jak kiedy¶ powiedzia³ mój znajomy "Ko³o Fortuny". To by³a przemy¶lana decyzja. Sk³adaj±c do Was podanie mia³em nadziejê stworzyæ co¶ w rodzaju wiêzi pomiêdzy Wami, a mn±. My¶lê, ¿e jeste¶cie jedn±, wielk± rodzin±, a ja chcia³bym do niej nale¿eæ. G³êboko wierzê, ¿e bêdziemy zgranym zespo³em i bêdziemy sobie pomagaæ.
Co moge ofiarowaæ?
Siebie. Gotowy jestem do brania udzia³u we wszystkich wydarzeniach, które sprawi±, ¿e bêdê czê¶ci± Was.
http://img47.imageshack.u...hot00061wu4.jpg
Czekam na pytania ,pozdrawiam ca³y SOJUSZ KARAN GURTH
1 po podanie takie sobie...nie przylozyles sie...po 2 stwierdzenie iz jestesmy 1 wielka rodzina....ehmmm czy tylko mi sie wydaje ze ani kropli prawdy w tym;] po 3 za niski lvl, ale jakos przekonales mnie do siebie wkoksaj 40 lvl i stans ie destro wtedy bede ZA
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Po 1 minimum 40 kr±g i 2 profesja.
Po 2 jak wszyscy wy¿ej napisali nie jeste¶my ¿adn± rodzin±.
Po 3 podanie do d...
Krótko mówi±c na dzieñ dzisiejszy - nie bierz tego do siebie ale http://13k.pl/-/sugestia.php
To ja radzê troszkê zorientowaæ siê w historii naszego serwera, klanach sojuszach etc. te¿ tak przy okazji Ale wolê widzieæ Ciê u nas ni¿ u geji czy p³acz±cych czerwonych emo kropli.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 9:14 pm
Pokoxaj trochê i napisz nowe, lepsze podanie, póki co - dyskwalifikacja na starcie.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum