Motywacja wst±pienia do klanu:
W zasadzie nie ma sensu ¿ebym siê tu rozpisywa³. PvP. Du¿o PvP. To jest jedyna rzecz która mnie cieszy w tej grze. Oprócz tego widaæ go³ym okiem, ze do Karan Gurth ca³e spo³eczeñstwo Allseronu czuje nale¿ny mu respekt, nieporównywalny z ¿adnym innym sojuszem.
Krótka historia:
Odk±d pamiêta, doskonali³a siê w walce za pomoc± sztyletu, czasem dla odmiany zmieniaj±c broñ na ³uk. Po d³ugim treningu sta³a siê wrêcz wirtuozk±, mistrzyni± we w³adaniu t± broni±. Ma sporo znajomych, bez pomocy których nie osi±gnê³aby tego, co ma. Stara³a siê unikaæ obcych spojrzeñ, nie by³a w ¿adnym klanie. Mo¿e to siê wydaæ dziwne, ¿e taka kobieta nie zagrza³a nigdzie miejsca, ale nie by³o jej to potrzebne. W koñcu zabijaæ mo¿na i bêd±c poza sojuszem, prawda? Jednak pewnego dnia przyjrza³a siê wojownikom walcz±cym pod flag± Karan Gurth i co¶ siê w niej ruszy³o. Nie wiedzieæ czemu, zauwa¿y³a, ¿e doskonale do nich pasuje...
Oczekiwania:
PvP, siege, przyjemna atmosfera w sojuszu, wspó³praca miêdzy klanowiczami, porz±dna dru¿ynka na CS, na gank PvP przebolejê jej brak, doceniê jej istnienie.
Co mogê wnie¶æ:
Zapa³ do walki, spe³nianie rozkazów dowódców bez mrugniêcia okiem, lojalno¶æ wobec sojuszu, bezkonfliktowo¶æ, dbanie o dobre imiê sojuszu.
Co¶ o mnie:
Mam na imiê Pawe³, 19 lat. Aktualnie studiujê, staram siê graæ codziennie, chocia¿ nie ukrywam, ¿e odk±d zacz±³ siê rok akademicki mam mniej czasu na grê. Dziennie spêdzam w ¶wiecie L2 mniej wiêcej dwie godziny, czasem d³u¿ej, czasem krócej. Postaram siê ten czas po¶wiêciæ na walkê, je¶li oczywi¶cie bêdzie akuratnie wojna.
napisales ze oczekujesz przyjemnej atmosfery i wspolpracy miedzy klanowiczami....odrazu Ci mowie na to nie licz bo tak nie bedzie ogolnie podanie krotkie ale tresciwe....powiedz mi jeszcze w jakich klanach byles i dlaczego w nich nie jestes
ogolnie jestem ZA pasuje mi to podanie
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Wooolne ¿arty... za g³adko mi to wyglada, w jakich klanach byles? czemu odeszles? 3 profy raczej samemu nie da rady zrobic. Ten screen "ch..a" wart, nawet poziomu postaci nie widac... PRZECIW x3
ludzie czytajcie ze zrozumieniem, toc napisal ze nie byl w zadnym klanie. a trzecia profe mozna bez problemu zrobic jesli ma sie znajomych z ktorymi sie koxa (a z tego co wyczytalem z podania takowi istnieja)
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
nom w histori postaci pisal ze nie bylo go w zadnym klani i ze ma znajomych ktorzy mu pomagali.....zmien tylko tego screena i jestem jak najbardziej na ZA a ty vog juz coraz bardziej w kazdym innym podaniu czepiasz sie ludzi a to ze za mlodzi a to a tamto....spojz na siebie;]
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Traxos: nie wiem o kogo Ci chodzi, Eleila nie mia³a zmienianego imienia.
Kodurn: tak, mam nadziejê, ¿e ju¿ nied³ugo uda mi siê go z³o¿yæ.
Szkoda, ¿e czê¶æ osób nie czyta³o dok³adnie mojego podania, ta postaæ nie by³a w ¿adnym klanie i tak jak ju¿ pisa³em uda³o mi siê zrobiæ 3 profkê tylko i wy³±cznie dziêki pomocy znajomych, chocia¿ wiadomo, nie by³o to ³atwe.
Dziêkujê za wszystkie g³osy popieraj±ce moj± kandydaturê, postaram siê was nie zawie¶æ je¶li rzeczywi¶cie siê dostanê.
Ogólnie powinienem byæ za bo podanie jest w porz±dku i postaæ wydaje siê byæ ok ale...
No w³a¶nie jako¶ dziwnie mi co¶ nie gra... Ja siê wstrzymujê... (tak po prostu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum