Co¶ o sobie:
Mam na imiê Adam, 18 lat, uczê siê w liceum profilowanym.
Co¶ o swojej postaci:
A) Klasa:
Hierophant 76\Nekromanta 72
B) Krótka historia:
Swoj± przygodê z Allseronem zacz±³em w klanie CzarnaMa³pa. Po jego rozpadzie przez krótki czas nale¿a³em do KirilTherendor, a przez ostatnie pó³tora roku tworzy³em tzw. Harem Alystin w BraterstwieKrwi. Odszed³em, poniewa¿ uwa¿am ze klan nie mia³ przysz³o¶ci, a sposób prowadzenia klanu przez lidera nie zgadza³ siê z moimi idea³ami.
Motywacja wst±pienia do Waszego sojuszu:
Klan KG to renoma, przyk³ad doskonale zarz±dzanego klanu, który przetrwa³ wiêcej, ni¿ jaki kolwiek inny znany mi klan. Sama nazwa klanu wykszta³ci³a w spo³eczeñstwie allseronu cos na kszta³t podziwu, zazdro¶ci a przede wszystkim szacunku. A emblemat szarej czaszki na czarnym tle zawsze budzi strach w¶ród wrogów niezale¿nie od tego gdzie go zobacz±. Ja pragnê byæ czê¶ci± tej machiny, która buduje potê¿ne i zgrane imperium.
Czego oczekujê:
Wspó³pracy, walki z wrogiem, tworzenia potêgi, której bêdê czê¶ci±.
Co mogê sam wnie¶æ:
Oddanie dla klanu, wsparcie w ka¿dym tego s³owa znaczeniu.
To z ty³u to nic nie znacz±ce, od dawna nie u¿ywane secondy. Zwyczajna alternatywa dla nudnego koxu. Obecnie uwa¿am ze to by³a tylko strata czasu, ale przez sentyment ich nie usuwam.
Krótka charakterystyka postaci:
By³y wyznawca Einhasad, obecnie wierny s³uga Gran Kaina. Chaotyczny Nekromanta d±¿±cy do celu po trupach i wiernie kontrastuj±cy z nim, skory do pomocy Prorok. Dwie osobowo¶ci zamkniête w jednym ciele. Na dzieñ dzisiejszy dominuje nad nim ciemna strona, czy to siê zmieni? Przekonajcie siê sami.
Imiona secondów zakry³em poniewa¿ to jest ogólnodostêpne forum i nie chcia³bym aby widzia³ je kto¶ niepowo³any. Je¶li to problem, oryginalny, niemodyfikowany screen mogê wys³aæ w PM dla lidera Klanu/Sojuszu.
Moje odej¶cie z BK by³o spowodowane g³ównie roz³amem z klanie po którym zosta³y w nim tylko 2 aktywne osoby, nie chcia³em sie o tym rozwodziæ w podaniu rekrutacyjnym.
Ja poprostu nie mam w zwyczaju odchodziæ z klanów, dlatego tak d³ugo by³em w BK. Jak ju¿ odchodzê to za sprawa jakiego¶ naprawdê kosmicznego kryzysu, który de facto mia³ miejsce w BK i po którym by³em pewny ze klan ju¿ siê nie podniesie.
Bardzo podoba mi siê to, ¿e masz proroka na 76, reszta ju¿ mniej, bo wazeliniarskie teksty przy rekrutacji do ka¿dego klanu to "standardowa procedura". By³e¶ w Braterstwie Krwi walczy³e¶ z KG (na pewno nas nie lubi³e¶) wiêc sk±d ta nag³a przemiana ? Znasz kogo¶ od nas ? Co nie podoba³o ci siê sposobie zarz±dzania klanem u Alystin ?
Ach te filmy. Grzechy przesz³o¶ci . Nawet siê zdziwi³em ze od tak dawna jeszcze kr±¿± po necie.
Wazeliniarskie teksty? W którym miejscu? Stara³em siê jak najobiektywniej napisaæ podanie a to, co nazywasz wazelina to raczej sam szacunek do was jako klanu i waszych osi±gniêæ.
Walczy³em przeciwko wam, bo musia³em, nie ja rozpêta³em ta wojnê. Raz ja zabija³em was raz wy mnie. Traktuje to jako zabawê i nie ¿ywiê do nikogo nienawi¶ci za te kilka % straconych na wojnie. Traktuje to raczej jako cenê za przedni± zabawê.
Co do Alystin. Ju¿ od dawna BK nie by³o licz±cym siê klanem. Liderka wrzuca³a nas do ró¿nych sojuszy w nadziei na rozwój klanu. Przyjmowa³a secondy innych graczy oraz nisko levelowe postaci które traktowa³y BK jak inkubator dostarczaj±cy sprzêt, po czym na 50 - 60 lv wystawia³y Alys do wiatru i szuka³y zabawy w lepszych klanach. Frekwencja nie dorównywa³a nawet nisko rozwiniêtym klanom, a na dodatek w ostatnim czasie Mernanir wywo³a³ rewolucje zabieraj±c ze sob± ostatnich graczy tworz±cych ten klan. To w³a¶nie sk³oni³o mnie od odej¶cia.
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 13, 2007 6:39 pm
Wobec takiego t³umaczenia jestem na ZA, delikatnie sugeruj±c MorGurth na okres testowy.
Klasa: tak
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 5:44 am
No coz, wytrzymac 1,5 roku z Alystin... To swiadczy o naprawde ogromnym poczuciu lojalnosci. Jesli bedzie taka sama w stosunku do KG to jestem calym sercem ZA.
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 12:55 pm
Nie wierzê by kto¶ normalny wytrzyma³ tyle w BK...
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum