Jarek, lat 26, zainteresowania to g³ównie sporty wodne: ¯eglarstwo, Windsurfing. Gram w L2 juz ponad rok i w zasadzie w nic wiêcej, bo mi siê nie chce i nie mam czasu (bo gram w L2). Chêtnie korzystam z Teamspeaka i innyh programów tego typu.
- Klasa: Nekromanta
Jestem do¶æ stabilnym, zanajacym swe miejsce graczem, zawsze dotrzymuje slowa i licze na wzajemnosc, jesli nawet nie jestem w stanie spelnic obietnicy ze wzgledu na sile wyzsza, to informuje o tym, jednak nie lubie odwolywac tego, co obiecalem. Gralem wczesniej na postaci zwanej Etaldem rowniez w KG (Agar Dae), jednak klan sie rozpadl. Po rozpadzie klanu przenioaslem sie na C5 wysoko ratowy w celach szkoleniowych. Tera powrocilem i obralem nowa droge. Nie popieram koksu dla koksu, tak wiec nie szybko ide w gore, jednak nie to dla mnie sie liczy, a dobra zabawa w poczciwej stabilnej ekipie, gdzie zawsze jest sie do kogo odezwac. Jako ze popieram jednopostaciowosc (Etalda nie kasowalem z sentymentu - ma krag 34), to nie zakladam drugiej postaci do robienia pieniedzy, wiec licze na pomoc w skompletowaniu sprzetu. Oczywiscie ja ofiarowuje calego siebie na rzecz Sojuszu, by pomoc w tym, co ja potrafie najlepiej, wiec uwazam to za uczciwe, bo tak wlasnie tworzy sie spolecznosc.
Chcê wst±piæ do MG, bo wybiera tam sie moj przyjaciel z Agar Dae - Thorsleif, z ktorym niezaleznie, czy gralem, czy nie, utrzymywalem kontakt.
A oto pokoj:
PS. zdjecie z przed 3 dni wiec dzis juz krag 42 w Karmianie hrrr
no ja za, gdzie wyl±duje sam sie obaczy
dobra juz wiem, ale wracaj±c do tematu facet jest w porzadku tylko obiektywnie mowiac nie jest nol-lajfem moze koks na ch buffie go mocniej wciagnie
Ostatnio zmieniony przez Thorsleif Czw Sty 03, 2008 10:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum