Klasa: Kowal
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 7:36 pm Biana
Nick:Biana
Co¶ o sobie: Mam na imiê Andrzej i od 2 lat odgrywam w grze komputerowej ma³± dziewczynkê
O postaci: Biana najpierw mia³a w³asny klan, ale by³y tam same pierdykniête osoby (Rymar, Elrith, Selius, Rhue etc.) wiêc siê posypa³. Potem trafi³a do OdlotGurth, ale lider tego¿ klanu go rozwi±za³ Potem by³a przez d³uuugo w GM i by³aby tam do dzisiaj ale siako¶ ma³o ludzi tam jest teraz online i brakuje pieprzenie g³upot na @
Motywacja & czego oczekujê: Helek i Weriond mi zasugerowali, ¿ebym napisa³ to podanie, wiêc pomy¶la³em: "Co mam do stracenia? Najwy¿ej mnie przyjm±". Oczekuje od sojuszu, ¿e bêdzie mi nabija³ expa kiedy bêdê siedzia³ na dupie i ku³ shoty. Chcê te¿ w³asny klan BursztynekGurth do którego przejd±: kardyna³, wrc z CoVem (mo¿e byæ Kaltha), uki na 3 profie, SD, sws, SE, jaki¶ tank, bh i kilku magów. Chcê te¿ Elysiana z Healthem na +15, bizu epick± i jeszcze co¶ fajnego. Nie wiem co. Zaskoczcie mnie.
Co mogê wnie¶æ: obiecujê siedzieæ na dupie i nic nie robiæ, spamowaæ kana³y @ i $ i narzekaæ, ¿e nikt mnie nie koxa. Mogê te¿ oszukiwaæ w liczbie wydawanych kryszów przy rozbijaniu.
Anaib to second na mrówkê, ale nie chcia³o mi siê go koxaæ to ma jaki¶ 16 lvl. A Marus to postaæ zrobiona, ¿eby po¶miaæ siê z krasnoludów jak ¶miesznie biegaj±. Przez przypadek trafi³ do jakiego¶ klanu o g³upiej nazwie, którym dowodzi niekompetentna gnomka.
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: tak
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 8:09 pm
bizu epicka juz masz, elysiana sie zalatwi, nawet bedzie +15 (jak se wyenchantujesz ), Cos fajnego tez sie znajdzie, tylko musisz miec najpierw 70 lvl.
hmmm pomyslmy no moge byc ewentualnie za.....tym samym pokaze moje milosierdzie dla biednych krasnalek....ale musi isc do klanu secondow(czyt. klan ashi)....xD
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum