Chia³bym Wrócic w Szeregi Karan
Wielu z Was pewnie zapyta dlaczego wyszedlem poprzednio?
no wiec po incydencie po ktorym zosta³em zbluzgany nie chcia³em dalej psuc renomy i wyszedlem
Incydent to Odpalenie fajerwerek i Krzykniecie "Rengou to Scierwo" na ogolnym ..
Przeprosilem wtedy za to na klanowym no ale i tak zle wrazenie zostalo
Nie gralem jakis czas, wroci³em i chcia³bym pomoc w Odbudowaniu
Chociaz pewnie moja pomoc by³aby ma³o pomocna xD
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
PS. Po co ?? Po co, chcesz tutaj wracaæ?? By³e¶ u nas dwa razy, a podobno nie wchodzi siê dwa razy do tej samej rzeki. Ty chcesz wej¶æ do niej po raz trzeci.
Powinni¶my lepiej dobieraæ sobie ludzi, wierny i nie marudz±cy w czasie wojny typek na4x jest wart 100x wiêcej ni¿ p³aczek na 7x ( Astawez za p³aczka Ciebie nie uwa¿am, bo jak by³e¶ u nas w klanie to walczy³e¶). S³owa te kierujê do wszystkich z naszego sojuszu!
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
" lepiej Zyc na stojaco niz Umrzec na kolanach "
to przys³owie , jestem wedkarzem i zawsze wchodze kilka razy do tej samej Rzeki..:DD
Mam tu wielu znajomych Ktorzy w przeciwienstwie do innych zawsze potrafia powiedziec chociaz "hej "
W KG mimo ze byl zakaz pierdol na ally i emot na klanowym zawsze mia³em najwieksza pompe
No i niezapomniane Rb:)
"wbij Frezinga w RB "
-Astawez a co ty WW nie masz?
Wtedy pierwszy raz dowiedzia³em sie ze jestem RB xDD
Nigdy nie becza³em na wojnie i nie bede becza³ czasem chodzi³em nawet Sam po spotach bo nikt nie chcial sie ruszyc ..
Chociaz czasem mnie wkur...to i tak was Lubie hehe
zawsze bylem oddany klanowi i probowa³em pomagac..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum