Mam na imie Gordger, nick na ircu mam taki sam jak imie postaci. Jestem Bounty Hounterem i mam 72 kr±g. Wracam do gry na Allseronie po do¶æ d³ugiej przerwie zwi±zanej z zawirowaniami w ¿yciu prywatnym (¶mieræ bliskiej osoby, nie chce sie tutaj zag³êbiaæ w szczegó³y). W realu mam na imiê Kuba, mam 17 lat i chodzê do LO. Planowana profesja to w moim przypadku Fortune Seeker, do którego niewiele mi ju¿ brakuje. Chce do was do³±czyæ, poniewa¿ odpowiada mi wasz system rankingowy w sk³adaniu sprzêtu, podoba mi sie klan, widze ¿e na Allseronie macie bogat± historiê. Nie posiadam odpowiedniego dla mnie sprzêtu prócz bi¿uterii, wychodz±c z gry by³em nieco pod³amany i rozda³em ca³y swój sprzêt <pogadam z paroma osobami mo¿e czê¶æ uda mi sie odzyskaæ>, mam za to sprzêt b odpowiedni dla maga, prezent od kolegi który definitywnie skoñczy³ z Allseronem <przeszed³ na Silkroad>. Od sojuszu oczekuje pomocy w szkoleniu <mam na my¶li wyprawy>.. Sam moge wniesc pomoc w skladaniu sprzetu, swoj± osobe, pomoc na wojnach i wszystkim co jest z tym zwi±zane.
W jakich klanach byles wczesniej, wklej screen w komnaty logowania.
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 10:13 pm
To imiê by³o zmieniane czy tak siê nazywa postaæ od samego jej pocz±tku?
Dobry spoiler nie jest z³y, w koñcu to maszyna do zarabiania pieniêdzy. Na pewno przyda siê w sojuszu, je¶li oczywi¶cie nie masz s³omianego zapa³u i nie zniechêcaj± Ciê nieustanne wojny.
jak w/w duzo nowych osob nie wytrzymuje ciaglych wojen co wiecej duzo starych osob tego nie wytrzymuje wynikiem tego jest wykruszanie sie z naszego sojusza slabych osobnikow ... jestem jak najbardziej ZA daj komnate logowanie powiedz gdzie byles a reszta bedzie formalnoscia
P.S. musisz rowniez umiec kopiowac sprzet za 10kkk adeny...bo skoro AA umialo nakroic xx drakonikow i am(i nie wiadomo gdzie sa ) za 6kkk->jak to utrzymuje Silidan z mapeciarnia to my musimy byc lepsiejsi:D
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Wcze¶niej nie by³em w ¿adnym klanie, nie moge co¶ wrzuciæ zdjêcia na imageshacka, ostatnio w ogóle net mi sie kraczy, musze chyba znowu zadzwoniæ do szpecjalistów z neo i ich opieprzyæ... Prosze o wyrozumia³o¶æ.
Weriond [Usunięty]
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 10:18 am
Jak nie Imageshack to fotosik albo cokolwiek innego byleby to zdjêcie by³o : )
Wstêpnie ZA moje warunki jak wyzej. Nie bede Cie oszukiwala bedziesz mial ciezko o wyprawy treningowe chyba ze sam bedziesz skladal. Oczywiscie na poczatku to bedzie Twoj obowiazek zeby moc sie wykazac. Tolko miej na uwadze zdradzisz a zniszcze Ci zycie <oblakanczy smiech>.
_________________ "Nie wszystkie rany krwawia, nie wszystkie klingi zabijaj±."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum