Historia postaci - poprzednie klany Bractwo Feniksa -> AlterAldeon->KirlThrendor->?, jakos tak sie szlajam i szukam swojego miejsca... Gania³em toroche z KG za Fragami, wiêc do PvP te¿ sie nadaje
Co moge wnie¶æ? - swój niepowtarzalny KOX i moj± pr0 osobê xD
Co oczekuje? - czytaj wy¿ej wy³uszczone s³owo, co jeszcze... brak klimatu, ziomków z którymi moge poemociæ na @
Dodatkowe postacie? - mam sztyleciare któr± powoli koxam pod QA
Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za Za ufff, a po Za tym swój ch³op z Vina
_________________ "Trzeba byæ twardym nie miêkkim ¿o³nierzu!!!"
Za co rpawda to nup prawie tak duzy jak Rev ale sd musimy miec ;]
czy mi sie zdaje czy ostatnio chcialem twojego seconda spekwoac za to ze koksal na EG i mi moby kradl:P?
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Ostatnio zmieniony przez V Sro Mar 12, 2008 4:59 pm, w całości zmieniany 1 raz
_________________ I otwarla studniê otch³ani.
I wzbi³ sie ze studni dym jakby dym z wielkiego pieca,
a s³oñce i powietrze zaæmi³y siê od dymu ze studni.
(...) temu, który na nim siedzia³, by³o na imie ¦mieræ, a piek³o sz³o za nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum